• Máte námet na zaujímavú akciu, výstavu, alebo rádio amatérsku burzu? Kľudne ju pridajte prostredníctvom tohoto odkazu , alebo kliknite na tlačidlo "Pridať udalosť"

embedded world 2022

embedded world 2022
Príspevok pridal Elektro Lab
Norimberg, Nemecko
Utorok, 21 Jún , 2022 - 8:08:00
Koniec akcie: Štvrtok, 23 Jún , 2022 - 17:05:00
(Upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam)
Kategórie

Nadchádzajúce dátumy
Všetky časy boli upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam

Platnosť tejto udalosti vypršala a nemá žiadne nadchádzajúce dátumy

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,800
Reakčné skóre
1,434
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

Poznámka : Najvyššou prioritou pre embedded world 2022 v tomto výnimočnom období je bezpečnosť. Preto sa jeho termín presúva z pôvodného marca na jún.

Tento veľtrh je vždy najväčším podujatím vo svete embedded zariadení. Tentoraz sa organizátori rozhodli skombinovať skutočný a virtuálny veľtrh. Môžete sa tešiť na nové produkty a inovácie, prezentácie výrobkov a prednášky na rôzne témy. Súčasťou veľtrhu budú dve konferencie: Embedded World Conference a Electronic Displays Conference.

Či už ide o bezpečnosť elektronických systémov, distribuovanú inteligenciu, internet vecí alebo e-mobilitu a energetickú účinnosť - veľtrh embedded world vám umožní spoznať celý svet vstavaných systémov. Objavte inovácie v oblasti embedded, stretnite sa s odborníkmi a získajte nových zákazníkov. embedded world ponúka celé spektrum - od komponentov, modulov a kompletných systémov až po operačné systémy, hardvér a softvér a služby.

Nová koncepcia podujatia spája zavedený embedded world so všetkými výhodami digitálneho sveta! V centre pozornosti je výstava na mieste v Norimbergu s prepracovaným hygienickým konceptom. Okrem toho ponúkame digitálne komponenty prostredníctvom platformy talque - tak môžeme umožniť celej embedded komunite rozmiestnenej po celom svete zúčastniť sa na embedded world.

Všetci vystavovatelia na mieste budú zmapovaní aj na digitálnej platforme.

Termín konania : Utorok 21. júna 2022 - štvrtok 23. júna 2022

Miesto konania : Norimberg, Nemecko

Rezervácia vstupeniek - klikni
 
ElektroLab.eu
Top