• Máte námet na zaujímavú akciu, výstavu, alebo rádio amatérsku burzu? Kľudne ju pridajte prostredníctvom tohoto odkazu , alebo kliknite na tlačidlo "Pridať udalosť"

Letné sústredenie talentovanej mládeže v elektronike

Letné sústredenie talentovanej mládeže v elektronike
Príspevok pridal Elektro Lab
Agropenzión AB, Novoť
Sobota, 14 August , 2021 - 7:07:00
Koniec akcie: Sobota, 28 August , 2021 - 23:11:00
(Upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam)
Kategórie

Nadchádzajúce dátumy
Všetky časy boli upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam

Platnosť tejto udalosti vypršala a nemá žiadne nadchádzajúce dátumy

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,771
Reakčné skóre
1,368
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

LSTME pokračuje aj tento rok!

Začíname s prípravami na ďalší ročník Letného sústredenia talentovanej mládeže v elektronike 2021. Aktuálne predpoklady o budúcom vývoji pandémie na Slovensku sú neurčité, ale veríme, že budeme môcť uskutočniť LSTME aj tento rok. O priebehu predbežnej registrácie ako aj o konkrétnych informáciách a termínoch ohľadom výberového konania Vás budeme samozrejme včas informovať.

Čo budeme robiť na LSTME tento rok?

Tento rok si postavíš robota, ktorého si sám zaspájkuješ a naprogramuješ, a po tábore zoberieš domov! Robot bude založený na novinke Raspberry Pi Pico a budeš mať k nemu aj všetky senzory k tomu, aby sa robot zvládol navigovať v bludisku a sledovať čiaru. Všetky súčiastky vrátane batérie, nabíjačky a ostatných komponentov pre teba zabezpečíme my.

Na zamestnaniach ťa naučíme ako robota naprogramovať a vysvetlíme ti všetko potrebné k tomu, aby si seba a robota dokázal pripraviť na medzinárodné súťaže Micromouse (myš v bludisku), Line follower (sledovanie čiary) a iné.

Miesto: Agropenzión AB, Novoť
Dátum: 14.8.2021 - 28.8.2021 (14 nocí)
Určené pre: deti od 12 do 18 rokov (vrátane)
Predregistrácia otvorená do: 30.6.2021 (vrátane)
Rozhodnutie o prijatí/neprijatí od: niekedy cez týždeň po 1.7.2021
Doprava: individuálna
Cena: 350 - 460 EUR

Podľa svojich finančných možností si môžeš vybrať, či zaplatíš minimálnu cenu pokrývajúcu náklady za pobyt a stravu (a super robota, s ktorým môžeš chodiť na súťaže), alebo prispeješ vyššou čiastkou a podporíš tak účasť inštruktorov na tábore.

Vedúci a inštruktori nemajú za vedenie programu odmenu a sami si platia ubytovanie a stravu. Naše sústredenie je neziskové, organizujeme ho bezodplatne a dobrovoľne vo svojom voľnom čase.

Ako bude prebiehať výberové konanie a čo bude jeho súčasťou?
  • Uchádzači prejdú výberovým konaním na základe vyplneného dotazníka.
  • Vyplnením dotazníka je registrácia nezáväzná.
  • Účastnícky poplatok budú hradiť až vybraní uchádzači a to po vyhodnotení dotazníkov.

Dotazník uchádzača LSTME 2021

Podľa dotazníka si vyberieme uchádzačov, ktorí dostanú pozvánku k účasti na LSTME 2021. Na základe dotazníka budeme vedieť neskôr vhodne zaradiť vybraných účastníkov do skupín, aby boli skupiny vyvážené čo najlepšie. Dotazník nebude hodnotený ako v škole, nie je to písomka.

Pri výbere účastníkov bude rozhodujúcim hlavne motivačný text, ktorý je súčasťou dotazníka. Uchádzač v ňom bude mať možnosť predstaviť sa a vyzdvihnúť vlastnosti, kvôli ktorým je vhodným kandidátom na LSTME.

 
E-shop ElektroLab.eu
Top