- Člen od
- 3 Jan 2022
- Príspevkov
- 14
- Reakčné skóre
- 0
- Bodov
- 1
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania

Ahojte.
Nestretol sa niekto s opravou tejto batérie LION podlahového čističa karcher?
Jedna sa o batériu typu :
Model 443147
36,5V- 5200 mAh
Čistič bol dlhu dobu asi 5 rokov nepouživaný, kde došlo k vybitiu LI-ON článkov Samsung 18650.
Batérie som dal zreparovať,zbalancovať, obnoviť kapacitu.
Baterkový pack ma príslušne napätie 36V ,kde následne ide napätie do plošaku z elektronikou..,
Na výstupných kontaktoch ale už nenameriam žiadne napätie a pokiaľ ju vložím do nabíjačky , ani nezačne nabíjanie.
V čistiacom stroji sa takisto neaktivuje batéria, stroj sa nedá zapnuť.
Baterka ma na sebe plošak zo súčiastkami , balancerom.......
Predpokladám že elektronika batérii je zablokovaná a nespusti nabíjanie a ani čistiaci stroj, alebo je niečo vadné..
Nabíjačka pre akku pack je jednoduchá , nemá žiaden sledovací kontakt , poskytuje iba na výstupe + a - cca 40V
Čistič ma zasa 4 kontakty na prepojenie z Akku packom a to + a - a komunikačné dáta RX a TX.
V prílohe zopar fotográfií.
Vďaka za odpovede a pomoc.
Nestretol sa niekto s opravou tejto batérie LION podlahového čističa karcher?
Jedna sa o batériu typu :
Model 443147
36,5V- 5200 mAh
Čistič bol dlhu dobu asi 5 rokov nepouživaný, kde došlo k vybitiu LI-ON článkov Samsung 18650.
Batérie som dal zreparovať,zbalancovať, obnoviť kapacitu.
Baterkový pack ma príslušne napätie 36V ,kde následne ide napätie do plošaku z elektronikou..,
Na výstupných kontaktoch ale už nenameriam žiadne napätie a pokiaľ ju vložím do nabíjačky , ani nezačne nabíjanie.
V čistiacom stroji sa takisto neaktivuje batéria, stroj sa nedá zapnuť.
Baterka ma na sebe plošak zo súčiastkami , balancerom.......
Predpokladám že elektronika batérii je zablokovaná a nespusti nabíjanie a ani čistiaci stroj, alebo je niečo vadné..
Nabíjačka pre akku pack je jednoduchá , nemá žiaden sledovací kontakt , poskytuje iba na výstupe + a - cca 40V
Čistič ma zasa 4 kontakty na prepojenie z Akku packom a to + a - a komunikačné dáta RX a TX.
V prílohe zopar fotográfií.
Vďaka za odpovede a pomoc.
Prílohy
-
5 MB Zobrazení: 7
-
7.9 MB Zobrazení: 7
-
8.2 MB Zobrazení: 9
-
7.5 MB Zobrazení: 9
-