• Máte námet na zaujímavú akciu, výstavu, alebo rádio amatérsku burzu? Kľudne ju pridajte prostredníctvom tohoto odkazu , alebo kliknite na tlačidlo "Pridať udalosť"

Fórum praktickej údržby 2021, Trnava

Fórum praktickej údržby 2021, Trnava
Príspevok pridal Elektro Lab
Holiday Inn, Trnava
Streda, 29 September , 2021 - 8:08:00
Koniec akcie: Štvrtok, 30 September , 2021 - 13:01:00
(Upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam)
Kategórie

Nadchádzajúce dátumy
Všetky časy boli upravené pre časové pásmo: Europe/Amsterdam

Platnosť tejto udalosti vypršala a nemá žiadne nadchádzajúce dátumy

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,771
Reakčné skóre
1,367
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
image_306050911c1c3db.jpeg
Kríza ako výzva a priestor k lepšej údržbe. Od roku 2012 spája dvojdňová konferencia odborníkov a pracovníkov v oblasti údržby, ktorí sa pravidelne chodia inšpirovať od rečníkov aj medzi sebou navzájom.
Priestor na spracovanie dojmov, neformálnu diskusiu či nadviazanie nových pracovných kontaktov i priateľstiev, vytvorí večerný program, bodka za prvým dňom konferencie. Ten druhý ponúkne odpovede na otázky súvisiace s najčastejšími problémami, riadením a organizáciou údržby. Spoločne s vami vytvoríme moderovaný workshop – živú debatu s hosťami fóra.

Termín : 29.9.2021 - 30.9.2021

Čo vás čaká na Fóre praktickej údržby?
  • Prednášky z praxe
  • Odborná diskusia
  • Nové kontakty a komunita
  • Trendy a inšpirácie
  • Večerný program
Rečníci
  • Radim Kudrna - Engineering Manager, Euro Support Manufacturing Czechia, Má 30 rokov skúseností na rôznych pozíciách v údržbe a inžinieringu. Pracoval v niekoľkých firmách v odvetviach - energetika, potravinárstvo, automotive, zbrojný a chemický priemysel. V 4 firmách bol zodpovedný za zavádzanie TPM.
  • Tomáš Luňáček - Manažér technickej podpory, Stäubli Systems. V spoločnosti Stäubli pôsobí od roku 2007, v súčasnej dobe ako manažér technickej podpory divízie fluidných konektorov, a to pre viac ako 7 krajín v strednej a východnej Európe. Vďaka jeho bohatým skúsenostiam a praxi pôsobí tiež ako špecialista na multinapojenia, najmä pre špeciálne aplikácie, ktoré vytvára zákazníkom na mieru.
  • Henrich Chomist - Kouč, lektor, IPA Slovakia. Vyše 15 rokov praxe trénera a školiteľa manažérskych a obchodných zručností v oblasti psychologického poradenstva. Zameriava sa na lektoring (komunikácia, manažérske zručnosti, budovanie tímov, motivácia, riešenie, konfliktov, vedenie ľudí, firemná kultúra a iné.
  • Ivan Gallo - Zakladateľ a CEO, East-Gate Automation. 25 rokov zavádza systémy pre riadenie výroby, údržby, kvality a logistiky vo výrobných korporáciách. Pracoval na vývoji riešení pre automatizáciu kritických podnikových procesov, hlavne v oblasti výroby a logistiky. Bol zodpovedný za zavedenie ERP systémov vo viacerých závodoch v rôznych krajinách. V roku 2005 založil spoločnosť East-Gate, ktorá vyvíja a dodáva systémy pre automatizáciu biznis procesov vo výrobe, údržbe a logistike. Medzi zákazníkov East-Gate patrí 20 globálnych výrobných korporácií na 4 kontinentoch.
  • Pavel Štika - Vedúci údržby, Siemens Energy. Ve společnosti Siemens Energy, s.r.o., odštěpný závod Industrial Turbomachinery pracuje poslední dva roky jako vedoucí údržby. V týmu razí otevřený dialog, založený na důvěře mezi kolegy a jasných informacích. Pro sdílení informací (textových či fotografií).
  • Marián Hodas - A. Manager údržba motorárne, Kia Motors Slovakia s.r.o. Absolvent Elektrotechnickej fakulty Žilinskej Univerzity. 16 ročná prax v sekcii údržba motorární v Kia Motors Slovakia. Skúsenosti s rozbehom dvoch motorární. Od návrhu a implementácii nových technológií až po ukončenie pracovného cyklu stroja. Kontinuálne budovanie a zlepšovanie tímu a procesov údržby.
  • Šárka Novotná - Technical Sales Manager, ADDINOL Central Europe s.r.o. Po úspěšném absolvování VŠCHT v Praze, FTOP, Ústav technologie ropy a petrochemie v roce 2003 působí v petrochemickém průmyslu. Od roku 2008 pracuje pro společnost ADDINOL Central Europe s.r.o. na pozici technicko-obchodního manažera zajišťujícího legislativní zázemí, technickou podporu a obchodní činnost.
  • Dominik Imrich - Dátový špecialista, IBM Global Business Services. Študoval informatiku na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Počas štúdia sa podieľal na simulácii vedeckého experimentu JEM-EUSO v spolupráci so SAV. Išlo o detekciu žiarenia vysokých energií.
  • Tomáš Mizera - Maintenance Projects Leader, Vitesco Technologies Czech Republic s.r.o. Ve firmě Vitesco Technologies působi na různých technických pozicích 7 let. V současné době se zabýva projekty „Maintenance 4.0“ – prediktivní údržba, digitalizace údržby, mobilní řešení, chytré brýle,..
  • Marek Krátky - Manažér údržby, Cloetta Slovakia s.r.o. V oblasti údržby strojov a zariadení pracuje od roku 2006. Má bohaté skúsenosti s budovaním systému údržby v strojárskom a potravinárskom priemysle. Cloetta je tretí závod, kde sa venuje kompletnej rekonštrukcii údržby.
  • Tomáš Vravko - Spoluzakladateľ a Sales Consultant, AYES s.r.o. Tomáš sa venuje “smart glasses” už viac než 3 roky, kedy začala táto technológia nachádzať uplatnenie v tých najvyspelejších svetových spoločnostiach. Odvtedy nazbieral skúsenosti s implementáciou technológie vo veľkých i menších spoločnostiach v rôznych segmentoch priemyslu. Vďaka predošlým skúsenostiam aj z iných odvetví dokáže spolu s AYES teamom dodať kompletné riešenie, od predstavenia technológie, cez analýzu využitia až po implementáciu a užívateľskú podporu.

Moderátori: Ľudovít Boledovič (Konateľ a projektový manažér, IPA Slovakia) a Bronislav Balga (Projektový manažér, IPA Slovakia ).

Registrácia - klikni
 
E-shop ElektroLab.eu
Top