• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Indukčná varná doska Whirlpool WL S3777 NE

olu

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
6 Jan 2021
Príspevkov
24
Reakčné skóre
32
Bodov
18
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Ahoj.
V praci mi kolega priniesol tuto dosku ze nejde. Boli tam odpalene IGBT tranzistory na dvoch zonach, tie som vymenil. Teraz doska funguje, ale po pripojeni pod napetie doska pipne a na dipleji "Zvolená úroveň varenia" jednej zony sa na chvilu zobrazi 7C. Potom uz vsetko funguje ako ma (aspon to tak vyzera). Robi to len pri prvom spusteni pod napetie.
Na internete som nic nenasiel, tak som sa chcel spytat, ci sa s tym uz niekto nestretol alebo to je normalne spravanie. Pripadne co by to mohlo znamenat.

L.

mirosne

Člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
25 Sep 2020
Príspevkov
139
Reakčné skóre
134
Bodov
33
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Whirlpool používa bežne chybové kódy začínajúce písmenom F alebo E.Ak ti to normálne pracuje,nevenoval by som tomu pozornosť.Môže to byť nejaký diagnostický úkon,pravdu povediac,ešte som sa s takým nestretol.Možno ti kolegovia napíšu niečo k tomu bližšie.

olu

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
6 Jan 2021
Príspevkov
24
Reakčné skóre
32
Bodov
18
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Ja som si to aj myslel, len som to potreboval pocut od niekoho skusenejsieho.
Este ma napadlo, ci to nie je nejaka informacia o nastaveni tej dosky (mali by tam byt nejake moznosti), ale nejaky popis som tiez nenasiel. Len co je v navode na obsluhu a to je dost stručné.

Dakujem.
L.

• Súhlasím
Reakcie - hodnotenie obsahu: mirosne
ElektroLab.eu

Widget

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?