• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Irobot roomba 581 - nejde spustit uklid

Neo_3Dfx

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Zdravim vsechny vespolek.
Mam takovy problem s robotickym vysavacem iRobot Roomba 581. Nabijeni funguje - po nabiti se rozne zelene. Lze nastavit hodiny i scheduler - cili cpu jede, Ale nejde mu spustit uklid. Na tlacitko vubec nereaguje - zadna chyba ani nepipne (tlac je samozrejme ok). Tak jsem se chtel optat zdali mezi vama neni servisak, nebo nekdo kdo stim delal - jak se da zdiagnostikovat. Na foto je zakladni deska s oznacenym - dle meho nazoru - servisnim konektorem.
Predem diky za kazdou snahu.
Mira
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,603
Reakčné skóre
1,124
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Reset ste neskúšal?

Ak chcete vidieť médiá, musíte sa zaregistrovať
 

Neo_3Dfx

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Reset jsem samozrejme skousel taky...po resetu zas najede nabijeni (pulzuje oranzova) za chvili je zas zeleny a problem je stejny - nejde rozjet.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,603
Reakčné skóre
1,124
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Napadá ma, nie je problém zo senzormi? Alebo môže byť problém s firmware.


 

Neo_3Dfx

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Napadá ma, nie je problém zo senzormi? Alebo môže byť problém s firmware.


No to je samozrejme mozne...ale s kterym senzorem... to je treba diagnostikovat.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,603
Reakčné skóre
1,124
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Na jednu funkciu tam bude kombinácia viacerých senzorov. Skúsil by som sa pozrieť po každom, či nie je niekde prerušený spoj, poprípade mikroprasklina, nakoľko je to robené bezolovom.
 
E-shop ElektroLab.eu
Top