Pravdaže viem, čo znamená skratka HO, skôr som narážal nato, že ešte v žiadnej firme, čo som pracoval, nebola možnosť ísť na HO a ani to moja pozícia neumožňovala. Firma razí cestu za každú cenu pracovať a nepošlú nás domov.. len nie tak dávno po víkende a negatívnych AG testoch boli tí istý ľudia už v práci pozitívny... pondelok, utorok.. po várkach ľudí zaradom pozitívny, horúčky, niektorí aj v nemocnici boli. S 90% týmito ľuďmi som bol v priamom kontakte, handry na ústach nosíme jak príde podľa nálady, aby sa nepovedalo... no evidentne imunita po prekonaní covidu funguje, lebo už mi to nič nerobilo aj keď som bol s väčšinou zoči voči. Ešte pred Vianocami som mal. Pravdaže firma nezajem, musí sa pracovať ďalej s "preživšími".
Čo sa týka HO, na druhej strane si nie som istý, či by som dokázal doma robiť na HO. Podľa mňa pre mňa osobne by to bol veľký problém. Nevedel by som v jednej miestnosti za PC, kde mám aj dielňu, VN labák, pozerám filmy... ešte aj pracovať a potom oddychovať alebo robiť niečo na vlastnom projekte a všetko z jednej stoličky... neeee to by asi fakt nešlo. To by som musel mať samostatnú pracovňu mimo osobných záležitosti.