Oznam Pridajte sa k nám na novú platformu sieť

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,542
Reakčné skóre
1,087
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Zdravím vás priatelia. Z dôvodu neustáleho obmedzovania nášho fungovania a to v podobe zablokovania našich komunitných stránok z neobjasneného dôvodu na istej sociálnej sieti (áno, jedná sa o Facebook), sme prispeli k radikálnemu rozhodnutiu, že túto platformu na dobro opúšťame. Ale, nechceme zostať bez kontaktu s našimi priateľmi a sledovateľmi. Preto sme sa rozhodli vybudovať si platformu vlastnú, ktorá nebude "oklieštená" nezmyselnými a častokrát aj protichodnými pravidlami, kde o vás ako používateľovi nebude rozhodovať robot, ale človek.

Naša nová sociálna platforma sa nachádza na tomto odkaze : https://siet.elektrolab.eu

Základné pravidlá používania sa nachádzajú na tomto odkaze : https://siet.elektrolab.eu/blogs/5/Vitajte-v-Sieti

Registrácia je zdarma a radi vás tam uvítame
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,542
Reakčné skóre
1,087
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

Fraktik

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
25 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
IT špecialista

Prílohy

Fraktik

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
25 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
IT špecialista
Google Pixel 5, Android 13 (plně aktualizovaný na 5.12.2022)
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,542
Reakčné skóre
1,087
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Osobne používam Firefox a nezaznamenal som žiadne problémy, inak screenshot vypovedá o probléme prehliadača, nie o probléme overenia, skúste iný prehliadač, alebo sa zaregistrujte cez web.
 

Fraktik

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
25 Dec 2022
Príspevkov
3
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
IT špecialista
Tato chybová hláška na mne vyskočila při pokusu o registraci přímo z VAŠÍ DEDIKOVANÉ APLIKACE (ihned po jejím nainstalování...
Jinak bych se asi ani neobtěžoval ji zmiňovat...
(Mám mmj.i FF a další, VŠECHNY ovšem používám k prohlížení "webu", myslel jste patrně "přes PC"?)
Osobne používam Firefox a nezaznamenal som žiadne problémy, inak screenshot vypovedá o probléme prehliadača, nie o probléme overenia, skúste iný prehliadač, alebo sa zaregistrujte cez web.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,542
Reakčné skóre
1,087
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Skúste spraviť registráciu na PC a prihlásiť sa cez aplikáciu, doposiaľ som nemal hlásený žiaden problém s aplikáciou - aspoň nikto mi to nehlásil
 
E-shop ElektroLab.eu
Top