Problem so zosilnovacom ne013

robertpales

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
16 Nov 2022
Príspevkov
18
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
Študent
Jeden kanál máš teda dobrý. A problém je stále s tím co jsi zakládal dotaz?
TDA zjistíš jedině výměnou. Jiný způsob neznám než co jme probraly.
tak zobral som zosik do skoly, spoluziak mal podobny problem a vyriesil ho taze prepojil tieto body na plosaku. (Ja som tov navode nemal)
 

amater63

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
29 Máj 2021
Príspevkov
289
Reakčné skóre
212
Bodov
33
Paragraf (§)
§22 (SK) / §6 (CZ)
Nebyla možnost kontrolovat ti DPS se schématem, že tam není propoj. Snad to bude OK.
 

Prílohy

robertpales

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
16 Nov 2022
Príspevkov
18
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
Študent
este mam jednu otazku...zosik uz funguje, akurat brumia reproduktory. Cim by to mohlo byt? Tipujem ze zemna slucka. Tu mam fotku celeho zapojenia .
Ked odpojim korekcie (napajanie) tak brum zmizne.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,760
Reakčné skóre
1,343
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Pomôcť by mohlo toto :
 

Jenda

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
14 Apr 2020
Príspevkov
26
Reakčné skóre
14
Bodov
3
Paragraf (§)
§21 (SK) / §5 (CZ)
Asi bych uzemnil hřídelky poťáků, dávali jsme tam lanko, nebo strunu přes všechny hřídelky a to pak uzemnili. Stačí to i přes kondenzátor. Někde doporučují i uzemnění těla potenciometrů, nebo i chladiče, pokud na něm není nějaké napětí z integráče. Pak by to muselo být uzemněné přes kondenzátor. Obecně by měla být signálová zem ukostřena, jako to píšou v odkazu o problémech s brumem.
 

fhruby

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
1
Reakčné skóre
3
Bodov
3
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Taky bude dobré dát mezi chladicí křídlo TDAčka a chladič izolační podložku, to tam nevidím. Bez ní je chladič na potenciálu záporné větve zdroje. Chladič sice vypadá, že visí ve vzduchu, ale při náhodném zkratu na kostru to odnese zdroj. Možná tam podložka je, ale použitý upevňovací šroub není odizolovaný průchodkou.
 

seredan

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
10 Feb 2024
Príspevkov
2
Reakčné skóre
2
Bodov
3
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Podľa môjho názoru si zapojil zosilňovač bez vstupu a reproduktorov čo ho vie odpáliť, každopádne objednať nový IO nie je žiaden problém ...
to nemeni nic na tom, ze IO je vadne, urobil som ich aspon 50 zosikov a ani jeden som pri ozivovani nemal pripojeny na repro a vstup, bezna vec na zistenie kludových odberov. tam bude inde problem.
 

seredan

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
10 Feb 2024
Príspevkov
2
Reakčné skóre
2
Bodov
3
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Su to 2 dosky, 2 kanaly
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
neviem odkial si, ak by sa dalo , som z Handlovej, mozem sa na to pozriet,
tie NEO stavebnice moc nemusim, pouzivam ine DPS, a nie su odizolovane IO TDA, chyba
 
E-shop ElektroLab.eu
Top