Hlásenie o chybe Sekcia "vývoj elektrolab.eu"

Mek

Člen
Registrovaný člen
Člen od
29 Jan 2021
Príspevkov
65
Reakčné skóre
50
Bodov
18
Umiestnenie
ZA
V polozke "Co je nove" sa zobrazuju aj temy zo sekcie "Vývoj ElektroLab.eu", kam evidentne nemam pravo.
Ale v tooltipe je vidiet cast textu :)
1618552869349.png
 

zdenoeddie

Člen
Registrovaný člen
Člen od
20 Feb 2020
Príspevkov
32
Reakčné skóre
87
Bodov
18
Paragraf (§)
§21 Elektrotechnik
Mna zase nechce pustit do niektorych sekcii, pyta odo mna heslo fora. ?
 

medved

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
64
Reakčné skóre
110
Bodov
33
Paragraf (§)
§21 Elektrotechnik
No a uz sa len dostat k zvysku textu zamknuteho obsahu :D
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
920
Reakčné skóre
566
Bodov
130
Umiestnenie
Trnava
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
920
Reakčné skóre
566
Bodov
130
Umiestnenie
Trnava
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
@Mek , nastavenie viditeľnosti či neviditeľnosti časti obsahu v zmieňovanej časti je globálne, čo znamená, že vypnutím tejto voľby sa táto funkcia vypne aj pre iné - bežné vlákna.
 

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
215
Reakčné skóre
339
Bodov
63
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
mne to tu svieti , ako - čo je nové (12). tak ak tam nemám prístup , bolo by dobré , keby sa mi to nezobrazovalo . dá sa to tak nastaviť ?
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
920
Reakčné skóre
566
Bodov
130
Umiestnenie
Trnava
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
mne to tu svieti , ako - čo je nové (12). tak ak tam nemám prístup , bolo by dobré , keby sa mi to nezobrazovalo . dá sa to tak nastaviť ?
Nie, nedá sa to individuálne nastaviť - je to globálne nastavenie, čiže ak zmením pre tento prípad, tak zmením aj pre bežné vlákna.

For ALL : Myslím si, že toto bolo dostatočne vysvetlené v predošlých príspevkoch - Nejedná sa o žiadnu chybu. Takže netreba ďalej vec dookola vysvetľovať.

Ďakujem za pochopenie.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
920
Reakčné skóre
566
Bodov
130
Umiestnenie
Trnava
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Doplnenie hlásenia a aj vyriešenie "problému".

Takže podarilo sa mi úspešne eliminovať zobrazovanie príspevkov z tohoto vlákna v hlavnom prehľade noviniek. Zobrazovanie ostatných noviniek je zachované.

Ďakujem
 
E-shop ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Nové príspevky

Reklamný blok

Ponuka meracej techniky
Top