Tadelakt-Marocký štuk

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
382
Reakčné skóre
900
Bodov
89
Dostávám opakovaně SZ na téma záruk a na kvalitu mé receptury a jsem nucen uvést k tomuto tématu následující:

Použití mého štuku je pouze na každém z vás, nepřebírám žádné záruky za nespokojenost ani za vzniklé škody za nepovedené dílo, uveřejnil jsem pro volné použití své čtyřleté úsilí zcela zdarma bez účasti na zisku a každý kdo mou recepturu použije, jedná pouze na svou vlastní zodpovědnost. Je nesmysl přebírat záruky za tento štuk, nic neprodávám a ani to nikomu nevnucuji. Jsme na fóru v sekci (Diskuze o všem možném) a v tomto vlákně prezentuji pouze své snažení se kterým jsem se chtěl podělit a na toto téma diskutovat, nic víc a toto si všichni laskavě uvědomte. Děkuji za pozornost.

Papež Martin VI.

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
16 Jan 2022
Príspevkov
1
Reakčné skóre
-2
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Taky jsem si před cca 10 roky vymíchal přes zimu svoji směs kterou používám. Svépomocným stavebníkům jsem schopen nabídnout soukromý workshop u nich na stavbě, více info zde:

Nepovolená reklama - Podmienky používania - Pravidlo 27

Naposledy upravené moderátorom:

Maxík

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
1 Feb 2022
Príspevkov
1
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Zdravím, chci se optat zda někdo z vás co sledují toto vlákno zda použil tento zde zveřejněny postup a jaké jsou výsledky? Je to zajímavé co zde kolega uveřejnil.

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
382
Reakčné skóre
900
Bodov
89
Zdravím, chci se optat zda někdo z vás co sledují toto vlákno zda použil tento zde zveřejněny postup a jaké jsou výsledky? Je to zajímavé co zde kolega uveřejnil.
Odpovím Vám já, ano, zde uveřejněný postup jsem použil a stále používám a je funkční, odzkoušený a hlavně ta hmota stojí opravdu pakatel. Stačí vyzkoušet a poznáte to sám, čekat na milion recenzí než to vyzkoušíte sám je přeci nesmysl.

E-shop ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Nové príspevky

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?