Tv philips 32phh4309/88. dookola reštart.

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,117
Reakčné skóre
773
Bodov
180
Umiestnenie
Trnava
A ešte keby bola chýba softvérová tak by nenapísalo Radio Slovensko? (ukazovalo by iba logo philips) a ešte sa rýchlo dostanem do nastavenia a hneď zhasne.
To ma tiež teraz napadlo, a zas nemozes vediet v ktorej časti sa kusne
 

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
257
Reakčné skóre
397
Bodov
88
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
tv je 100 Hz . ako píšu , najprv ten zdroj . dá sa to stihnúť ,kým sa reštartne do servisného menu ? na youtube je návod ako ho resetnúť .
Ak chcete vidieť médiá, musíte sa zaregistrovať
 

YottaHertz

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Sep 2021
Príspevkov
13
Reakčné skóre
5
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Nedá sa stihnúť dám hneď ako dám nastavenia zamrzne s zhasne a zase to isté dookola.
 

YottaHertz

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Sep 2021
Príspevkov
13
Reakčné skóre
5
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Podržal som 15sekund tlačítko nastavenia a už tv funguje. Ďakujem všetkým veľmi pekne za rady. Pekný deň prajem
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,117
Reakčné skóre
773
Bodov
180
Umiestnenie
Trnava
Takže asi bol "kúsnutý" Super, tak nech slúži aj naďalej :)
 

AdoSV

Člen
Registrovaný člen
Člen od
21 Feb 2020
Príspevkov
51
Reakčné skóre
15
Bodov
8
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
no chcel som i ja moj pripad ale už ked funguje tak nič
 

YottaHertz

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Sep 2021
Príspevkov
13
Reakčné skóre
5
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Už funguje necelý týždeň bez jedinej chyby.
 

rakato11

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
95
Reakčné skóre
138
Bodov
48
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
no chcel som i ja moj pripad ale už ked funguje tak nič
Tys měl také ten sám problém s tímto televizorem? Možná by bylo dobré (i když ten svůj @YottaHertz už vyřešil) kdybys i tak ten svůj připad zde popsal a jak jsi jej vyřešil, takovýchto rad není nikdy dost. :)
 
E-shop ElektroLab.eu
Top