Všimli ste si, že v sekcii blogu "Kalkulačky" máme už 125 kalkulačiek ?
Viac na :
Viac na :
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Poviem to takto... Ak poznám vzorec, viem vytvoriť riešenieMěl bych námět na jednu soustružnickou kalkulačku. Jaký nastavit posun soustružnického nože vztažený k otáčkám a k průměru obrobku. Já to osobně řeším už odhadem pocitově a je to i v tabulkách, ale jistě by to někomu pomohlo aby to nemusel hledat. Je to jistě nelehký námět, ale jde jen o návrh.
Mám takový dojem že už tam "Kalkulačky" byly umístěny dávněji.ak sa môžem spýtať , či by bolo možné , umiestniť do hlavnej lišty , kaukulačky . uľahčilo by to hľadanie .
tak som to skúsil podľa vzorcov, no potreboval by som to overiťMěl bych námět na jednu soustružnickou kalkulačku. Jaký nastavit posun soustružnického nože vztažený k otáčkám a k průměru obrobku. Já to osobně řeším už odhadem pocitově a je to i v tabulkách, ale jistě by to někomu pomohlo aby to nemusel hledat. Je to jistě nelehký námět, ale jde jen o návrh.
Vím že jsem to sliboval už dávno, ale znáš to, moc práce a času málo. Zkusím se tomu zase pověnovat.ok, a ak máš viac typov materialov + rezne koeficienty, tak mi ich dodaj a doplnim
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |