• Toto vlákno sa vytvára automaticky a slúži na informovanie o novo pridaných zdrojoch - schémach, užívateľských manuáloch, príručkách, servisných manuáloch a firmware. Prosím nenahrávajte sem svoje zdroje, toto je automaticky vytvárané informačné vlákno! Pokiaľ si prajete nahrať svoj zdroj (schému, návod, servisný manuál, firmware...) Použite tento odkaz a kliknite na Pridať nový zdroj... pre nahratie zdroja. Za obsah, formu uloženého súboru zodpovedá jeho autor.

Ikona zdroja

Tesla Color 423/430

Nemáte oprávnenie na stiahnutie zdroja

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,950
Reakčné skóre
1,610
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,950
Reakčné skóre
1,610
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
432
Reakčné skóre
1,076
Bodov
129
@Vlado159 Na 430 jsem dělal praktickou závěrečnou zkoušku v roce 2003 jako elektrikář slaboproud při externím studiu. Závada: proražený T301(SU160) a téměř bez kapacity C309, dále vypálená pojistka R1. Po rozběhnutí nešel zvuk, přeštípnuté vývody na F2 a F3.

Vlado159

Člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
15 Aug 2023
Príspevkov
155
Reakčné skóre
243
Bodov
33
Umiestnenie
Čaklov
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Boli to dobré telky, ale pekných pár rokov meškali za západom. Všetky obvody TESLA MDA/MBA boli vlastne kópie PHILIPS a THOMSON, až na TXT, ten bol originál od SGS-Thomson. Ešte si pamätám, že mal /H v označení pre východnú europu ... Myslím že ho mal na skúškach aj môj nebohý brat, na rozdiel odo mňa bol vyštudovaný elektrotechnik. Bohužiaľ zomrel pri autonehode pol roka po škole, pracoval pri mne doslova pár dní. o dva týždne to bude 27 rokov 😢

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
432
Reakčné skóre
1,076
Bodov
129
@Vlado159 Dvě tyhle TV jsme měli na učňáku už v roce 1992 v učebně PC zavěšené v držáku u stropu, na nich nám vždy ráno učitel pouštěl video než začalo vyučování, hlavně žákům ktteří dojížděli a byli ve škole tak o 2 hodiny dřív. Byly to luxusní TV, my měli doma jen Rubína.

Vlado159

Člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
15 Aug 2023
Príspevkov
155
Reakčné skóre
243
Bodov
33
Umiestnenie
Čaklov
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
no, toho rubína sme mali doma aj my, mal taký vyťahovací šuplík na ktorom sa dalo naladiť 6 programov. Myslím že to bol C202. Bola to katastrofa, každú chvíľu odchádzal farbový modul, výmena stála týždenný plat a opravári si ich posielali po zákazníkovi aby to vyzeralo draho ... Keď som neskôr začal opravovať telky, zistil som ako to chodilo, opravári sa mi aj chválili ako ryžovali na ruských televízoroch ..

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
432
Reakčné skóre
1,076
Bodov
129
@Vlado159 Přesně, to byl on, Rubín, vytahovací šuplík, oválné červené svítící čudlíky na šuplíku, zadní kryt byl plechový, váha snad metrák. V tom jsem se také nahrabal, plno odklápěcích desek a součástek snad kýbl kdybych je vypájel.

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Nové príspevky

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?