Najnovšia aktivita

• DJ MAN
    DJ MAN odpovedal na vlákno Astra 4a.
    Ja mám m3u8 adresy na amiko stb
  • Elektro Lab
    Elektro Lab reagoval na príspevok mirosne vo vlákne Aiwa CSD-MP100 s Ďakujem Ďakujem.
    mirosne nahral nový zdroj: Aiwa CSD-MP100 - CDRMGF Aiwa CSD-MP100 Prečítajte si viac o tomto zdroji...
  • oneeeeee
    oneeeeee odpovedal na vlákno Astra 4a.
    ak máš smart tv , môžeš to obísť a pozerať cez internet m3U , m3u8 . na stiahnutie je nanomid pre android 5€ a pre LG 10 €...
  • DJ MAN
    No vidno rozdiel
  • oneeeeee
    vysielanie a dátové toky . cez družicu vysielajú aj kadejaké spoločnosti s pochybnými formátmi 320 x 240 . niekedy aj menej .
    • IMG_20260624_193900_047.jpg
    • IMG_20260624_194026_739.jpg
    • IMG_20260624_195234_346.jpg
    • IMG_20260624_194924_969.jpg
  • oneeeeee
    problém sú regióny .vysielanie pre ukrajincov žijúcich v zahraničí a súkromný vysielateľ je rozdiel . doma máme koľko platforiem ...
  • DJ MAN
    a na začiatku noveho roka išleil normalne a zrazu tie kanaly zmizli ale na inych transponderoch tej družice ktoru su dvbs2 ide všetko
  • DJ MAN
    A pri tom tento transponder 12130 už milionkrát vypínali
  • DJ MAN
    Máš pravdu ale jedno nechápem, Na inych transponderoch ktore idú v DVB-s2 su kopu ich ua kanály
  • oneeeeee
    ukrajinské tv zanikajú . problém sú financie . štúdia sa zmenili . jeden tranporder na 10 rokov stojí 20 milionov dolárov ...
  • DJ MAN
    Dobrý deň už dávnejšei som si všimol , že väčsina spravodajských (1+1, 2+2...) ua programov na tomto transpondery uvedenom nižšie...
  • mirosne
    mirosne zverejnil vlákno Aiwa CSD-MP100 v Zdroje.
    mirosne nahral nový zdroj: Aiwa CSD-MP100 - CDRMGF Aiwa CSD-MP100 Prečítajte si viac o tomto zdroji...
  • mirosne
    Servisný manuál Aiwa CSD-MP100
  • oneeeeee
    oneeeeee odpovedal na vlákno Orton,globo .... stb.
    to je opticum a na bazoši je na predaj https://elektro.bazos.sk/inzeraty/opticum/
  • DJ MAN
    Zháňam do zbierky nejaký stary stb orton alebo globo niečo ako toto: Nemá niekto náhodou doma ? A je niekto ochotný kto ho má doma mi...
    • images (2).jpg
    • images (3).jpg
    • images (4).jpg