Najnovšia aktivita

• mirosne
    mirosne odpovedal na vlákno Videokamera panasonic nv-gs10.
    https://forum.elektrolab.eu/resources/panasonic-nv-gs10.809/
  • zdenoeddie
    Schemu si snad spravis aj sam. Je to prazaklad vsetkeho. Napatovy zosilnovac SE a za tym (ak sa trafis aj DC viazany) emitorovy...
  • oneeeeee
    oneeeeee odpovedal na vlákno Multifeed.
    zaujímavé . na CTR obrazovke , čo je na videu , ide iba analog . video je staré iba 6 rokov . sila signálu je 67 % čo je málo . pri...
  • DJ MAN
    Chystam sa urobit nejaky jednoduchy mono predzosilovač s C945. Ale nenašiel som na nete žiadnu schemu. Nema niekto schému? ĎAKUJEM
  • DJ MAN
    DJ MAN odpovedal na vlákno Multifeed.
    Ja potrebujem všetky uvedene družice sledovat na aviacerych televizoroch, takže motor neprichádza do úvahy. A našiel som video kde jedn...
  • J
    Jaro91 odpovedal na vlákno Videokamera panasonic nv-gs10.
    Prosím o pomoc neviem najisť ten manual v zdrojoch tan nie je
  • Chupacabras
    Mám nové info. Lcsc to zmenili, asi nejako začali groupovat položky, takže teraz účtujú tarifu iba za skupinu súčiastok. Takže keď tam...
  • plavec11
    plavec11 reagoval na príspevok fretkar vo vlákne Optočlen s Super Super.
    Aj Vám ďakujem aj za link. Ste tu na fóre všetci skvelí, aj keď som len v začiatkoch s vámi asi vyriešim všetko.
  • V
    Vašek reagoval na príspevok plavec11 vo vlákne Ruský generátor G4-151 s Perfektne Perfektne.
    Generátor má za sebou další závadu, zmizel signál na výstupu na rozsazích 1-10MHz a 10-80MHz. Rozsah 80-512MHz fungoval normálně. Do...
  • plavec11
    plavec11 reagoval na Elektro Lab zdroj Servisný manuál Tesla BM518 reakciou Ďakujem Ďakujem.
    Servisný manuál pre multimeter Tesla BM518
  • SMITH
    SMITH reagoval na príspevok plavec11 vo vlákne Měřič elektronek tesla bm215a s Super Super.
    Vážení členové a návštěvníci, rád bych Vám zde představil nový přírůstek do mého servisu historické elektrotechniky, tím přírůstkem je...
  • SMITH
    SMITH reagoval na príspevok plavec11 vo vlákne Ruský generátor G4-151 s Ďakujem Ďakujem.
    Generátor má za sebou další závadu, zmizel signál na výstupu na rozsazích 1-10MHz a 10-80MHz. Rozsah 80-512MHz fungoval normálně. Do...
  • oneeeeee
    oneeeeee reagoval na príspevok mirosne vo vlákne Panasonic NV-GS10 s Ďakujem Ďakujem.
    mirosne nahral nový zdroj: Panasonic NV-GS10 - Panasonic NV-GS10 videokamera Prečítajte si viac o tomto zdroji...
  • oneeeeee
    oneeeeee reagoval na príspevok plavec11 vo vlákne Ruský generátor G4-151 s Super Super.
  • Elektro Lab
    Elektro Lab reagoval na príspevok plavec11 vo vlákne Ruský generátor G4-151 s Wow Wow.