Nové profilové príspevky

Dobrý večer,mohol by som Vás poprosiť o radu ohľadom kúpi kotučoveho magn. AKAI GX210D alebo GRUNDIG TS 945 SUPER HIFI neviem sa rozhodnuť.Láka ma ten grundig lebo ma napis super hifi akai je pravy japonsky stroj ale nikde som nenašiel či je v hifi triede.
oneeeeee
oneeeeee
zdar . grundig TS945 nekupovať . sú tam hlavy , podobné tesle B113 . sú na hovno . ďaľší problém je štvrtý motor . ten sa mi pokazil po dvoch rokoch prevádzky . náhrada neexistuje . aj ten som mal doma . je to prepadák . TS1000 je na tom lepšie . ten akai bude najlepšia voľba . nič sa tam nekazí . od roku 1983 , mám AKAI GX 620 a ešte nebol v servise .
  • Ďakujem
Reakcie - hodnotenie obsahu: Eduard
Ahojte som Erik zaoberám sa elektro technikou moje záľuby sú opravy telefónov odblokovanie telefónov a drobné opravy a hlavne rád sledujem môjho obľúbeného kamaráta Paliho na YouTube Paul's Electronics Ak potrebujete poradiť napíšte mi rád pomôžem a teším sa sa spoluprácu a účasť
tu hector jsem tu teprve necelou hodinu viděl jsem dobře že sháníš mikroskop? já také anevím v té směsi co si koupit a kde?
Všechno nejlepší k narozeninám, přeji pevné zdraví, klid a pohodu.
  • Ďakujem
Reakcie - hodnotenie obsahu: mike143
Dobrý deň, zháňam schému ZVS driver-u pre indukčný ohrev s výkonom 5 až 10 kW. Údajne by Ste mi vedeli poradiť. Takže poprosím ak je to možné.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
život je ako sínusovka, raz si hore, raz si dolu, a medzitým si na nule
P.S.: skôr som vedel zapojiť vidlicu a zásuvku ako rozprávať