UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
ja chodievam na huby a ty na mostíky?Aj ked starinky moc nezbieram (nemam ich kam dat inak by som ich mal uz celkom dost), tak dnes pri prechadzke ruzinovom som natrafil na RFT Wheatstonov mostik. Siel teda so mnou. Boli tam este dva velke 50mV meraky (take tie so zrkadielkom). Trhalo mi srdce, ze na ne bude za chvlku prsat. Vyzerali super. Hold, zivot je kruty.
Zatiaľ to nosím vyvolávať ale moc dlho tomu nebude a budem si vyvolávať a aj na papier vyvolávať (tiež som nedávno kúpil Meoptu Axomat 4) takže budú fotky aj na papier len mi ešte chýba chémia a papier.Fotky si robíš sám ?
Ja zháňam farebnú hlavu na axomat 4. Pretože sa mi fakt nechce prerábať tá bežná čo mám na nej teraz...Ten mám ešte doma . Ja som skončil s vyvolávaním , keď papier zdražel z 29 Sk na 140 Sk a to bolo v roku 1996
provokatérA ešte jedna spomienka na detstvo...kúpil som ju pred týždňom za 10 eur úplne nepoužitu...
Stále sa občas objavia len musíš mat šťastie lebo za pár minút je preč.provokatér
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |