Ai

Varga Jano

Člen
Registrovaný člen
Člen od
2 Jan 2021
Príspevkov
78
Reakčné skóre
25
Bodov
23
Paragraf (§)
Študent
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
AI​

Rami6711

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Apr 2021
Príspevkov
387
Reakčné skóre
496
Bodov
33
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Kolega mi na sukromne hratky doporucil toto:
Vyhoda je, ze je tam aj moznost free verzie. Na take obcasne pouzitie urcite postaci.

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,903
Reakčné skóre
1,553
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Kolega mi na sukromne hratky doporucil toto:
Vyhoda je, ze je tam aj moznost free verzie. Na take obcasne pouzitie urcite postaci.
Ako to funguje? Nie je mi jasné ako to "spustiť"... je to ako nejaký "doplnok" editora kódu? či?

Rami6711

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Apr 2021
Príspevkov
387
Reakčné skóre
496
Bodov
33
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Ano, nainstaluje sa to ako doplnok ku nejakemu prostrediu ktore clovek pouziva. Ponulko mi to cely zoznam vratane VS Code, PyCharm aj Eclipse. Odhadom tak 20 moznosti tam bolo. Len som si to odklikal, ziadne zlozite instalovanie (do VS Code) a za minutu-dve to bolo cele.
Teraz to fuguje podobne ako plateny GitHub CoPilot - ponuka mi daky kod ktory bud ignorujem a pisem si po svojom, alebo ho tabelatorom prijmem. Ono to aj ponuka na zaciatkoch funkcii dake moznosti. Ukazka:
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky

Ja som napisal len nazov funkcie a potom som mu zadal, ze chcem aj digits. Teraz mi ponuka to sede # fill ... . Ak stlacim Tab, tak sa to tam vypise (bude to zelene ako bezny koment) a ked som na to nabehol mysou, tak sa objavilo to menu hore kde sa da preklikat dalsie moznosti.
Fajne je, ze cez Ctrl+Tab potvrdzujem po slovach a ked sa mi pacia prve dve tak potvrdim a ako zacnem pisat dalsie daco ine on to pekne preformuluje.

Rami6711

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Apr 2021
Príspevkov
387
Reakčné skóre
496
Bodov
33
Paragraf (§)