- Člen od
- 15 Mar 2024
- Príspevkov
- 1
- Reakčné skóre
- 0
- Bodov
- 1
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Ahoj.
Viete mi poradiť s čínskym android autoradiom. Problém je taký že rádio po naštartovaní funguje úplne normálne akonáhle idem dlhšiu jazdu (niečo cez hodinu) a rádio sa zohreje zvuk začne slabnúť až nastane slabý šum a brum.
Ak náhodou v aute zakurim celé toto sa udeje rýchlejšie,ale ak zapnem klímu tak po chvíli to prestane a funguje normálne. Proste keď sa radio zahreje zvuk je zlý. Radio cca 2 roky fungovalo normálne.
V radiu je obvod zosilovača TDA7851l
Skúšal som rádio rozobrať že vymením kondenzátori ale tam je len jeden elektrolit .
Samotné TDAčko som očistil a prepastoval ,ale nepomohlo.
Myslel som že je zlá kostra ale ta je na 100% dobrá.
Otázka: nestretol sa stým niekto?
Ako sa správa zosilovač TDA pri prehriati? (Vplyv na zvuk)
Môže to robiť samotne TDA?
Alebo to bude niečo kolo TDAcka?
PS: k problému dochádza aj pri FM radiu aj prehrávaní z USB alebo bluetooth.
Ďakujem.
Viete mi poradiť s čínskym android autoradiom. Problém je taký že rádio po naštartovaní funguje úplne normálne akonáhle idem dlhšiu jazdu (niečo cez hodinu) a rádio sa zohreje zvuk začne slabnúť až nastane slabý šum a brum.
Ak náhodou v aute zakurim celé toto sa udeje rýchlejšie,ale ak zapnem klímu tak po chvíli to prestane a funguje normálne. Proste keď sa radio zahreje zvuk je zlý. Radio cca 2 roky fungovalo normálne.
V radiu je obvod zosilovača TDA7851l
Skúšal som rádio rozobrať že vymením kondenzátori ale tam je len jeden elektrolit .
Samotné TDAčko som očistil a prepastoval ,ale nepomohlo.
Myslel som že je zlá kostra ale ta je na 100% dobrá.
Otázka: nestretol sa stým niekto?
Ako sa správa zosilovač TDA pri prehriati? (Vplyv na zvuk)
Môže to robiť samotne TDA?
Alebo to bude niečo kolo TDAcka?
PS: k problému dochádza aj pri FM radiu aj prehrávaní z USB alebo bluetooth.
Ďakujem.