OK, příště to proženu přes Seznam Email, tam se to upraví samo a potom to stáhnu do složky.Zmenšujte prosím trocha fotografie, postačí veľkosť 1024 x 768 pixelov, pomaly sa to potom načítava, inak pekné a najmä zachovalé odznaky
Stačí když to upravíš v "Malování" a máš to možná rychlejší. Já také používám program "IrfanView".OK, příště to proženu přes Seznam Email, tam se to upraví samo a potom to stáhnu do složky.
To jsem dříve zkoušel, musím ale každou fotku zvlášť a připadá mi to zdlouhavější. Rychlejší pro mne je do emailu natáhnout všechny fotky naráz, ty se zmenší automaticky a pak to stáhnu, je to ale věc názoru a každému to vyhovuje jinak.Stačí když to upravíš v "Malování" a máš to možná rychlejší. Já také používám program "IrfanView".
Myslím že byli i náramkové hodinky, viděl jsem dokumentární film z války a vojáci měli náramkové hodinky už v době toho kompasu. Možná to je obráceně, ten kompas na ruku vznikl po tom, co se zjistilo, že mít kompas na ruce jako hodinky není špatný nápad hlavně u letců.Hmm, opravte ma ak sa mylim, ale v tych dobach boli hodinky skor vreckove na retiazke ako naramkove. Dedo mal zopar starych hodin, ale vsetky vreckove. Je dost mozne, ze naramkove hodinky vznikli az po naramkovom kompase.
Ty si na to pamatuješ? Nebo soudíš podle sebe?Ešte pikoška : Keď vojaci Červenej armády oslobodzovali územia , tak ako prvú trofej si brali hodinky . Aj na najslávnejšej fotke dobitia Berlína má kapitán CA na každej ruke hodinky
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |