Priamo do sietiNajpravdepodobnejšie sa jedná o vysušené kondenzátory, monitor je napájaný cez adaptér, alebo priamo 230V?
Ja sa moc nevyznám v týchto veciach skor by som kupil koplet zdrojovu dosku a vymenil myslíte ze by bol problem v zdrojovej dosky?Doska v ľavo (žltá) má na starosti napájanie, začal by som optickou kontrolou všetkých elektrolytov na doske. Ak bude niektorý deformovaný, tak ho vymeňte. Pokiaľ máte čím zmerať ESR, zameral by som aj tie, ktoré nie sú zjavne poškodené
Ta televize když se vypne tak se vypne úplně, ztmavne displej a vypne i zvuk? Zůstane svítit kontrolka pro pohotovostní režim?ked zapnem tv beží cca 3esc. A potom vypne
Zdravým úplne sa vypne lebo zhasne aj ta dioda napajania je to 2016 modelTa televize když se vypne tak se vypne úplně, ztmavne displej a vypne i zvuk? Zůstane svítit kontrolka pro pohotovostní režim?
Pokud by pouze ztmavnul obraz ale šel by zvuk tak vem nějaké silné světlo a zboku posviť na displej (obrazovku) zda tam uvidíš náznaky obrazu. V tomto případě by se jednalo o závadu podsvitu. Ta TV má kolik roků?
Áno normálne zapnem a zas to isté po 3sec. vypne. Áno otvoril som kryt len som optický skontroloval nič som nemeral nemám skúsenosti z multimetromJde pak TV znovu zapnout dálkovým ovládačem? Pokud ano tak pak se situace znovu opakuje tj. opět se panel rozsvítí a následně se TV zase vypne?
Už jsi tu TV otevřel, už jsi něco změřil?
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |