• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Mixér eta 0010

monickinka

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
21 Sep 2024
Príspevkov
5
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dobrý deň,ja mám mixér Eta 0010 oranžový.mixujem nim pre moju malú dcérku pyré,pochúťky a tak..a keď ho zapnem a idem mixovať ,tak mi najprv spraví zvuky:prd,prd,prd,.čím môžu byť spôsobené tie zvuky?čo s tým mám robiť?

Prílohy

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
477
Reakčné skóre
658
Bodov
88
Paragraf (§)
plastová spojka alebo ložisko , tak poprosíme o fotku . k ložisku postačí aj stolový olej .

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
236
Reakčné skóre
293
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
k ložisku postačí aj stolový olej .
To raději né, ten dokáže nemilé věci. Můj táta opravoval hodiny a občas mu lidé donesli hodiny že přestaly jít, fungovat. Když je táta rozebíral aby je vyčistil tak v ložiscích byly osky koleček doslova zapečené a nemohl to rozpustit ani benzín a trichloretylen s tím měl také velké problémy. Když se majitelů ptal čím to vlastně mazali tak jednoznačně všichni řekli že stolním olejem, ten měli doma po ruce.
Stolní olej časem zežlukne a zatuhne takže ten nedoporučuji.

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?