• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Modul s TDA 2030 pre TESLA COLOR

DJ MAN

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Jún 2025
Príspevkov
7
Reakčné skóre
2
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dobrý deň. Neviete kde by som vedel kúpiť moduly zosilňovača TDA 2030 z TESLA COLOR.

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
272
Reakčné skóre
333
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
Nejsem si na 100% jistý ale tyto moduly se již pravděpodobně nikde neprodávají. Sehnat by se daly občas na sběrným dvoru když tam někdo odveze starý televízor tak jej z něj vykuchat.

DJ MAN

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
13 Jún 2025
Príspevkov
7
Reakčné skóre
2
Bodov
3
Paragraf (§)
áNO jeden modul MBA 810 som s jedneho tv zo zberneho dvoru vykuchal.A kvôli tomu mám od pracovníčky na tom sbernom dvore zákaz vstupu :smileys-cz-220:

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
272
Reakčné skóre
333
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
Jj, já bych mohl o tom také svoje povídat. No jak se říká 1000 lidí 1000 povah, tu opravdu záleží na charakteru.
Já měl na našem sběrném dvoru kamaráda kterému jsem opravoval televizi a ten mi dovolil vše, mohl jsem se tam volně pohybovat, vzít si co jsem chtěl. Pak odešel za lepší prací a dali tam důchodce, no ten si z toho sběrného dvora chtěl udělat biznis a když jsem si já nebo i někdo jiný chtěl něco vzít tak měl šílené pindy a nepřímo chtěl peníze. To se ale časem změnilo, asi mu z obecního úřadu na to možná přišli ale také mě několikrát požádal o opravu rádií a jiných věcí no a nyní tam mám opět volný pohyb.:)

105nu70

Člen
Registrovaný člen
Člen od
22 Dec 2023
Príspevkov
58
Reakčné skóre
102
Bodov
23
A treba ho do televízora, alebo na domácu konštrukciu zosika?

Asi 6PN 05331 (modul "Z")

Vyzera to .

Naposledy upravené:

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
2,082