- Člen od
- 25 Feb 2021
- Príspevkov
- 35
- Reakčné skóre
- 10
- Bodov
- 8
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
no to ano, ale není tam čitelné označení součástky jako např IC nebo Q a její pořadové čísloved na začiatku vlakna je fotka
no to ano, ale není tam čitelné označení součástky jako např IC nebo Q a její pořadové čísloved na začiatku vlakna je fotka
Tak ty si tu riadny spamer, naháňaš príspevky ?jak je ta součástka označena, možná by se našla v podobných SM
ne nenaháním na co, to že se snažím najít tu součástku v jiných SM nebo že tu dám video o výrobě solder mask v domácím prostředí nechápu co furt máte?Tak ty si tu riadny spamer, naháňaš príspevky ?
jestli mi nevěříte tak ať mi admin smaže počty příspěvků nebo zakáže stahovat!!!!Tak ty si tu riadny spamer, naháňaš príspevky ?
To je vlna, ale treba pozerať na to, že nie všetky komponenty sa posielajú spájkovacou vlnouaj tie tunely
no na 99,9% si sa ozaj trafil, .ale už som zohnal funkčnu dosku a tv funguje...ale ozaj dik za snahu..tie smd kody by sa mali zjednotitNejedná sa náhodou o AO6415 mosfet?
AO6415 SMD - Samsung 0505-002560potrebujem poradit čo je to za sučiastka, nachadza sa na hlavnej doske v tv samsung a asi ona je zodpovedna za riadenie 12V ktore napaja t-con..len neviem čo to je a ako to hladať..vyzera to na nejaký smd kod,..ludia pomožte
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |