• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Panasonic NV-SD407EE mechanicky problém

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
94
Reakčné skóre
10
Bodov
8
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dodržuj pravidlá a čleň témy podľa obsahu / podstaty problému. Jedna téma nie je na všetko!
Dobrý deň potreboval by som radu mam otvorený vcr Panasonic NV-SD407EE a mam mechanicky problém
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
keď zasuniem kazetu tak ju zoberie ale hneď ju vyhodi a unášače sa nepohnu ....že by bol kôš zle načasovany ?
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
458
Reakčné skóre
653
Bodov
88
Paragraf (§)
to robilo aj mne a nevedel som si dať rady , tak som ho zaniesol do opravy a tam zistili studené spoje na logickom ovládaní.

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
94
Reakčné skóre
10
Bodov
8
Paragraf (§)
Ja si myslím že to bude skvôr mechanicky problém lebo už mi zoberie kazetu ale ramena sa úplne nevytiahnu.... Vedel by niekto poradiť keď nastavím všetky súkolia podľa značiek a dám to do rekordera a po vložení koša si to už stroj sám nastaví do polohy zakladovej s ramenami? Alebo tie bodky a šipky slúžia iba na to keď to rozoberiem aby som vedel ako pasujú jednotlivé súkolia

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
458
Reakčné skóre
653
Bodov
88
Paragraf (§)
určite to nikto nerozoberal . do mechanickej časti sa nevŕta , len ak by bolo podozrenie na vylomený zub a tomu neverím . len ak by video padlo na zem . to by bol ale úplný koniec . rozobrať mechaniku , by som si nedovolil . je tam veľké mínus , stvrdnuté plasty , vyťahané pružiny a kopa ďalších neduhov . mechanika vo videu je moc zložitá .
ešte sa treba pozrieť na mikrospínače , či sú funkčné a popozerať na studené spoje . má to viac ako 30 rokov .

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
437
Reakčné skóre
1,083
Bodov
129
Nemůže být problém v nějakém koncovém spínači kolem té mechaniky? Jen úvaha, video jsem nikdy nevlastnil a neopravoval, jen mě to napadlo.

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?