- Člen od
- 9 Nov 2020
- Príspevkov
- 1
- Reakčné skóre
- 0
- Bodov
- 1
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)

Ahojte, nemá niekto skúseností s prevodníkmi postavene na RTD2660/62 čipoch ?
Chcel by som cez hdmi pripojiť lvds matricu a potreboval by som zopár informácii a AI moc nepomohla
.
Nie som v tomto doma takže ak sa budem pýtať blbosti ma opravte
1. Potrebujem aby bolo možne regulovať jas, priamo cez hdmi nato by som potreboval nech to podporuje DDC/CI ( cez I2C linku) v datasheete je to upomenuté ale ...
2. Dočítal som s že potrebujú SW veľa informácii ale o tom som nenašiel len nejaký adresár na
3. Ak by som kúpil len čisto IO ktorý by som si následne osadil na pcb myslite že by mohol byť predprogramovaný od Realteku ? Ja som totižto o tom ako tam napáliť firmware ešte niektoré informácie našiel ale o tom ako ho vlastnoručne napísať pripadne prispôsobiť tak to vôbec nič.
Prevodník hdmi -> lvds musí byt súčasťou mojej pcb takže tie externe prevodníky si môžem zakúpiť len aby som si skontroloval zapojenie. Tých prevodníkov na RTD je na internete kopu aj s drivermi pre podsvietenie, len nejaké manuály k nim kde by to bolo jasne popísane že podporujú DDC/CI a ktorý firmware to umožňuje som nenašiel.
Pripadne ak poznáte vhodnejšie/lepšie riešenie na ktorom by sa to dalo postaviť tak navrhnite nechám si poradiť.
Chcel by som cez hdmi pripojiť lvds matricu a potreboval by som zopár informácii a AI moc nepomohla
Nie som v tomto doma takže ak sa budem pýtať blbosti ma opravte
1. Potrebujem aby bolo možne regulovať jas, priamo cez hdmi nato by som potreboval nech to podporuje DDC/CI ( cez I2C linku) v datasheete je to upomenuté ale ...
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
2. Dočítal som s že potrebujú SW veľa informácii ale o tom som nenašiel len nejaký adresár na
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
zarazilo ma že ku každému sw je napísane aj rozlíšenie je to maximálne možne rozlíšenie ktoré viem dosiahnuť a viem ho meniť napríklad smerom dole alebo je to dane napevno? Očakával by som že tie prevodníky by mali byť univerzálne bola by blbosť aby to bolo nastavene napevno.3. Ak by som kúpil len čisto IO ktorý by som si následne osadil na pcb myslite že by mohol byť predprogramovaný od Realteku ? Ja som totižto o tom ako tam napáliť firmware ešte niektoré informácie našiel ale o tom ako ho vlastnoručne napísať pripadne prispôsobiť tak to vôbec nič.
Prevodník hdmi -> lvds musí byt súčasťou mojej pcb takže tie externe prevodníky si môžem zakúpiť len aby som si skontroloval zapojenie. Tých prevodníkov na RTD je na internete kopu aj s drivermi pre podsvietenie, len nejaké manuály k nim kde by to bolo jasne popísane že podporujú DDC/CI a ktorý firmware to umožňuje som nenašiel.
Pripadne ak poznáte vhodnejšie/lepšie riešenie na ktorom by sa to dalo postaviť tak navrhnite nechám si poradiť.