- Člen od
- 1 Feb 2020
- Príspevkov
- 7
- Reakčné skóre
- 9
- Bodov
- 3
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Původním jménem Transistor tester, existuje již více než 10 let, je známý také v Internetu,
dokonce je i zde na něj inzerce.
Původně byl vytvořen k určení hodnot neznámých tranzistorů, ale mezitím vyrostl na "potomky tvořící, mléko dávající a vajíčka
kladoucí prasnici". Je to prostě tool, který může nahradit spoustu drahých přístrojů, má místo i v nemenší laboratoři
a patří na stůl každého technika, kterému prokáže nenahraditelné služby.
A to za cenu jednoho jídla.
Já si dovoluji představit novou versi softwaru, kterou právě vydal Markus Reschke,
a která otvírá novou éru s novými možnostmi, tím, že podporuje, pro všechny přístupný Arduino UNO a MEGA
a tím otvírá přístup k samovýrobě i těm, kterým se zdála výroba hardwaru doposud moc komplikovaná.
- Co by jste říkali na soutěž o nejjednodušší nebo i komplexní Arduino shield? ;-)
- Já přispívám českým překladem dokumentace ve které jsou další podrobnosti.
bm.magic
dokonce je i zde na něj inzerce.
Původně byl vytvořen k určení hodnot neznámých tranzistorů, ale mezitím vyrostl na "potomky tvořící, mléko dávající a vajíčka
kladoucí prasnici". Je to prostě tool, který může nahradit spoustu drahých přístrojů, má místo i v nemenší laboratoři
a patří na stůl každého technika, kterému prokáže nenahraditelné služby.
A to za cenu jednoho jídla.
Já si dovoluji představit novou versi softwaru, kterou právě vydal Markus Reschke,
a která otvírá novou éru s novými možnostmi, tím, že podporuje, pro všechny přístupný Arduino UNO a MEGA
a tím otvírá přístup k samovýrobě i těm, kterým se zdála výroba hardwaru doposud moc komplikovaná.
- Co by jste říkali na soutěž o nejjednodušší nebo i komplexní Arduino shield? ;-)
- Já přispívám českým překladem dokumentace ve které jsou další podrobnosti.
bm.magic
Prílohy
-
878.8 KB Zobrazení: 98