- Člen od
- 1 Jan 2020
- Príspevkov
- 442
- Reakčné skóre
- 643
- Bodov
- 88
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
posledný kus do puzzle sa našiel.
Prílohy
-
76.8 KB Zobrazení: 68
UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
Kokso, to teraz mi doslo, ze co za foto tam mas - Klaus staplerfahrer A mne ze aky povedomy.Dlhodobá neaktivita...
Tak , tak . Ještěrkář Klaus :-DKokso, to teraz mi doslo, ze co za foto tam mas - Klaus staplerfahrer A mne ze aky povedomy.
Ano presne tak . Nemôžem používať svoju oblubenu profilovku č1 všade tak používam totoKokso, to teraz mi doslo, ze co za foto tam mas - Klaus staplerfahrer A mne ze aky povedomy.
Na lehátkuje to podobný model ?Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
Pekný, to je ako ponuka?nádhera . ešte ten gramofon . . .
To nie je tvoj ten na obrázku? Myslel som, že je to na predaj.ľutujem , ja mám v zbierke AKAI .
To si kde nakupoval?Ešte sa mi podarilo zobrať tak za 15kg KD617 a 607 a nechal som tam iba rezistory a dva oscoskopy rady BM5xx.. tie ma moc nezaujimali. Ja si myslím že sa to aj podarilo
Na marketplace sa objavil inzerát a keďže to bolo miestne (NovéZámky) ihned som na to skočil. Dve hodiny som prehrabával šuflíky a regále a toto som pobral. Sú to kradnuté prístroje z bývalej rozpadnutej firmy Renokov. Trocha smutné že chceli peniaze za kradnuté prístroje ale čo už...k vobleru sa lacnejšie nedostanem.To si kde nakupoval?
Tak som zohnal tento gramec na ebay za vyvolávaciu cenu 20€ + plus 23€ pošta , škoda, že nie osmičková rada, ale tie idú od 150€ hore a tolko sa mi nechce dať.nádhera . ešte ten gramofon . . .
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |