Najnovšia aktivita

• H
    Heres odpovedal na vlákno Tesla sm 580.
    Ono to má Jen malý háčik . Túto už mám a nie je kompletná . Ďakujem
  • rakato11
    rakato11 odpovedal na vlákno Tesla sm 580.
    Já jsem Ti tu dal odkaz na ElektroTanya kde je ten servisní manuál a tam Ti to nejde stáhnout? Tu je celý link...
  • H
    Neber to zle, proste nemám povolenie na stiahnutie. Inak tvoja otázka je bežná odpoveď IA
  • rakato11
    :unsure: Nechápu.....můžeš blíže vysvětlit.
  • H
    Vieš po 10 komentoch, za splnu mesiaca, parný štvrtok nepárneho týždňa .
  • rakato11
    Tady jsi se díval? :)
  • H
    Heres zverejnil vlákno Tesla sm 580 v Audio technika.
    Zdravím Hľadám kompletný servisný manuál pre vežu Tesla SM 580, kompletný aj z plošnými spojmi. Pokiaľ to niekto má budem vďačný .
  • oneeeeee
    oneeeeee odpovedal na vlákno Tesla suciastka, co je to?.
    neodkladaj . to sa dá kúpiť . povaľuje sa toho po firmách dosť . určite , už bol pokazený . motorkári na jawách , pionieroch ...
  • oneeeeee
    oneeeeee odpovedal na vlákno Tesla suciastka, co je to?.
    štarter do žiarivky - trubice .
  • Elektro Lab
    Elektro Management s.r.o., Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, š.p., KIWA sk, s.r.o., poprední slovenskí a českí elektrotechnickí...
    • 1744210807549.png
  • Elektro Lab
    Technická inšpekcia, a.s. v spolupráci so spoločnosťou Elektro Management s.r.o. a výstaviskom Agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO š.p. Vás...
    • 1744210313405.png
  • plavec11
    plavec11 reagoval na príspevok Adam Varga vo vlákne Tesla b116 nenahráva s Ďakujem Ďakujem.
    Rada B116 115 CM130 160 sú náchylné na vadné elektrolytické kondenzátory. Je úplne bežné že pokiaľ červené LED záznamu svietia, predošlí...
  • oneeeeee
    oneeeeee reagoval na príspevok miki vo vlákne Nízkošumový generátor trojúhelníku s Súhlasím Súhlasím.
    Nakonec jsem dal oddělovací kondenzátor, děkuji za odpovědi. Čím méně polovodičů, tím v tomto případě líp, zhoršovalo to odstup signál -...
  • Elektro Lab
    Elektro Lab reagoval na príspevok miki vo vlákne Nízkošumový generátor trojúhelníku s Súhlasím Súhlasím.
    Nakonec jsem dal oddělovací kondenzátor, děkuji za odpovědi. Čím méně polovodičů, tím v tomto případě líp, zhoršovalo to odstup signál -...
  • M