Naštuduj si datasheet... Ako ozaj si myslíš, že sa naučíš topológiu, princípy a všetko okolo spínaných zdrojov len tak bez pochopenia základov????načo tam vlastne je ten tranzistor akú ma funkciu?
Naštuduj si datasheet... Ako ozaj si myslíš, že sa naučíš topológiu, princípy a všetko okolo spínaných zdrojov len tak bez pochopenia základov????načo tam vlastne je ten tranzistor akú ma funkciu?
Tak sa nauč najskôr základy a nie, že nedokážeš rozoznať rezistor od axiálnej tlmivky, aj keď ich máš na doske označené ako rezistor a indukčnosť. Ja som tak isto viac menej samouk a viac programujem, než spájkujem, ale tak isto som začínal so základmi.Ja viem ale na to že som samouk sa čosi na mňa nalepilo keďže som to vcr študoval asi pol roka
Nikto ťa neodrádza ani nehaní. ja sám som vyučený stolár, nemám ani maturitu, takže by ma to ani nenapadlo a dokonca máš vyššie vzdelanie ako ja. Napriek tomu som úspešne opravoval TV/AUDIO, neskôr dosky PC/notebooky (95% úspešnosť). 20 rokov robím vedúceho programátora. Naučiť sa to dá, ale musíš začať na začiatku. Myš som prvýkrát držal v ruke keď som mal takmer 30, ale začal som najprv DOS-om, potom linux, W95, 98, ME... aj keď už dávno bol W98 zavedený. Inak v tom budeš mať "hokej". Môj syn má elektrotechnickú priemyslovku, 21-ku, študuje na TUKE a nehambý sa povedať že ho učí otec, ktorý je stolár. Naučíš sa, a rýchlo, ak budeš postupovať správne. Rozhodne za veľa nenaučíš ak opravíš zdroj metódou pokus/omyl ...Daj si ho nabok a vracaj sa k nemu keď pokročíš ...Zober si že nemám elektrotech. školu mam stavebnú priemyslovku ja viem že to štúdium nieje dokonale ale tak no...
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |