• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Odštavovač nektar

monickinka

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
21 Sep 2024
Príspevkov
5
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dobrý deň,ja mám doma aj odstredivku na ovocie značky NEKTAR.a keď odšťavujem ovocie tak mi tá odstredivka vrči a behá po celej kuchyni.a keď odštavujem jablká tak sa mi tá odstredivka skoro vypne ,ale keď odštavujem pomaranče tak mi tá odstredivka vrčí ako šialená.čim je to spôsobené?

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
477
Reakčné skóre
658
Bodov
88
Paragraf (§)
každý diel sa z niečoho skladá . na oskách býva plastové púzdro , kde je osadená hnacia oska . nevieme čo to je za odstredivku . tie drahšie , môžu mať ložiská . púzdro , alebo ložisko môžu mať veľkú vôľu . môžu tam byť nečistoty . roky používania a čistenie , to je ten problém.
vysokými otáčkami to nebude , ako vám napísali .

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
236
Reakčné skóre
293
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)

oneeeeee

Aktívny člen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
477
Reakčné skóre
658
Bodov
88
Paragraf (§)
tá fotka z internetu , nás nezaujíma . čo tak dať svoju , nech vidíme v akom to je stave .

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?