- Člen od
- 17 Jan 2020
- Príspevkov
- 215
- Reakčné skóre
- 272
- Bodov
- 58
- Umiestnenie
- Čierne pri Čadci
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Chtěl bych se zde s vámi podělit o něco co mně momentálně zaskočilo, možná to má nějakou souvislost s avizovanou skutečností proclívání i malých balíčků z Číny.
20.1.2021 jsem si objednal
因为 海关 政策 的 限制 , 马达 这一 类 的 产品 现在 无法 发送 , 包裹 已经 被 退回 , 请 打开 纠纷 , 我 给 你 退款
Zde je samozřejmně překlad této "rozsypané rýže":
"Vzhledem k omezením celní politiky nelze produkty, jako jsou motory, nyní odeslat, balíček byl vrácen, prosím, otevřete spor, vrátím vám peníze. "
Spor byl v podstatě vyřešen okamžitě ani jsem se nestačil divit, netrvalo to snad ani hodinu.
No nyní uvažuji kde tyto motorky seženu, potřebuji je do zařízení na vysoušení bot pro kamaráda.
20.1.2021 jsem si objednal
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
a když jsem včera zjišťoval kde se balíček nachází tak jsem zjistil že je na cestě zpět k prodejci. Prodejce mi odepsal toto: 因为 海关 政策 的 限制 , 马达 这一 类 的 产品 现在 无法 发送 , 包裹 已经 被 退回 , 请 打开 纠纷 , 我 给 你 退款
Zde je samozřejmně překlad této "rozsypané rýže":
"Vzhledem k omezením celní politiky nelze produkty, jako jsou motory, nyní odeslat, balíček byl vrácen, prosím, otevřete spor, vrátím vám peníze. "
Spor byl v podstatě vyřešen okamžitě ani jsem se nestačil divit, netrvalo to snad ani hodinu.
No nyní uvažuji kde tyto motorky seženu, potřebuji je do zařízení na vysoušení bot pro kamaráda.
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky