Pravdepodobne áno. Pri DPH sa započítava aj cena dopravy.Alebo sa do toho ráta aj pošta ?
To že ti balíček přišel bez dalších poplatků je v pořádku. Přišlo ti to za 10 dnů, takže to AliExpress poslal z nějakého evropského skladu, z Číny by ti to za 10 dnů nedorazilo.Pre info:
12.7. som objednal display z ciny (cena cca 30€ s DPH + doprava), prepravca "Aliexpress Standard Shiping" a 22.7. mi balicek priniesol kurier bez dalsich poplatkov.
Zaujimave je, ze v poslednej dobe mi uz inu prepravu ako ten aliexpress a este dhl neponuka.
už ma čaká balík na pošte a chcú po mne aj zaplatiť CLO, takže potom sa neberie iba suma za tovar, ale ešte aj vrátane poštovného... .. ak by šlo iba o tovar, CLO by som neplatil.Hlásim dobré správy, dnes nákup na eBay a aj oni prirátavajú VAT, neviem síce, či to bude pre každého predajcu... ale objednávka z Ukrajiny takto na eBay:
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
Ako baterka zaváži, či sa platí alebo neplatí DPH a CLO ??aj ja mám z časti dobré správy . elektrický bicykel - ebike , sa neplatí dph ani clo . ak však bike nemá baterku , tak aj dph aj clo .
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |