- Člen od
- 17 Jan 2020
- Príspevkov
- 215
- Reakčné skóre
- 272
- Bodov
- 58
- Umiestnenie
- Čierne pri Čadci
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
5.9.2021 ráno v 08:07h jsem si objednal
Psal jsem prodejci, ten mi opakovaně odepisoval že můj balíček je odeslaný a že ať jsem trpělivý. Jak mohu být trpělivý když jsem schválně objednával z České republiky abych to měl doma co nejdříve, ještě že tam má napsáno: "Předpokládané doručení: 4-10 dní ".
Dnes jsem opět napsal prodejci a on mi poslal fotku (výstřižek) výsledku sledování mého balíčku. Zjistil jsem, že základní sledovací číslo je úplně jiné YTxxxxxxxxxxxxxxxx, vložil jsem jej do
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
a zvolil jsem Českou republiku, ihned jsem provedl online platbu a radoval se že během pár dnů budu mít odsávačku doma. Hned na druhý den jsem se šel podívat v jakém stavu je moje objednávka, bylo tam dlouhé sledovací číslo (neuložil jsem si jej neboť jsem to nepokládal za důležité) které fungovalo a můj balíček se připravoval. Následující dny však bylo číslo změněno do formátu jaké používá Slovenská pošta EBxxxxxxxxSK a já již marně mohl vkládat do všelijakých vyhledávačů, všude mi to vypsalo "Informace o sledování nejsou momentálně dostupné. "Psal jsem prodejci, ten mi opakovaně odepisoval že můj balíček je odeslaný a že ať jsem trpělivý. Jak mohu být trpělivý když jsem schválně objednával z České republiky abych to měl doma co nejdříve, ještě že tam má napsáno: "Předpokládané doručení: 4-10 dní ".
Dnes jsem opět napsal prodejci a on mi poslal fotku (výstřižek) výsledku sledování mého balíčku. Zjistil jsem, že základní sledovací číslo je úplně jiné YTxxxxxxxxxxxxxxxx, vložil jsem jej do
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
a ihned jsem měl informace o svém balíčku. No světe div se, odsávačka byla odeslána z Číny a ne z České republiky jak jsem si myslel a byl přesvědčen.
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky