Jedna takpovediac "čerstvá" skúsenosť tentokrát s Banggood-u. Medzičasom som si objednal na recenziu toto :
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Zámerne píšem medzičasom, nakoľko to bolo cca pred 5timi mesiacmi! No a odvtedy čakám a čakám. Čakanie ma prvý krát prestalo baviť cca pred troma mesiacmi kedy som kontaktoval podporu s otázkou, kedy sa konečne zmení status mojej nakoľko tam svietil 3 mesiace status "Prijatá". Odpoveďou bolo ospravedlňovanie sa a ako dôvod nedodania - "veľmi veľká obľuba produktu a výrobca nestíha, ale mám počkať". Povedal som si OK, poďakoval som za informáciu a čakal som ďalej. Prešiel ďalší mesiac a stále bola objednávka v stave "Prijatá" - zabudli na mňa? Znova kontakt na support a znova odpoveď "veľmi veľká obľuba produktu a výrobca nestíha, ale mám počkať" - tentoraz som si povedal - toto už OK nie je a kontaktoval som svoju agentku na marketing a predostrel som jej problém s tým, že to vyzerá skôr ako SCAM, a že recenzia bude - ale negatívna.
Do 24 hodín na to, sa status objednávky zmenil na "Odoslaná"
a dnes prišiel e-mail od GLS s tým, že je v Belgicku
Takže netreba sa báť ozvať sa a pohroziť negatívnou recenziou, nakoľko pre aziata je najväčšou potupou "strata tváre" - v tomto prípade dobrého mena.