- Člen od
- 3 Feb 2021
- Príspevkov
- 1
- Reakčné skóre
- 0
- Bodov
- 1
- Paragraf (§)
- §23 (SK) / §7 (CZ)
Ahojte, hľadám elektrikára, ktorý by bol ochotný v mene vedy poslať nejakú schému pásmovej priepuste / frekvenčného filtra v rozsahu od 1Hz až po alebo nad rozsah počuteľného zvuku.
Taktiež nejakého zosilňovača v tom istom frekvenčnom rozsahu.
Dielničku na výrobu dosky plošného spoja mám, takže by som potreboval len nejaké typy, rady a skúsenosti, kedže som akosi nikde nevedel nájsť schému nizkofrekvenčného zosilňovača a filtra/pasmovej priepuste.
Myslíte, že je potrebné kupovať tie drahé infrazvukové mikrofóny?
alebo by sa dalo urobiť meranie infrazvuku aj s nejakým lacnejším tlakovým snímačom?
Osciloskop mi už cestuje z číny.
Riesi sa to aj na tomto fore
Pre viac info ohladne potreby tejto elektro schemy sa v pripade zaujmu da trosku viac docitat tu
Vizia je taka, ze sa pocas generovania infrazvuku sa vyladi/naladi pasmovapriepust, zosilni sa a na osciloskope bude viditelne dokazatelna.
Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek informácie
Taktiež nejakého zosilňovača v tom istom frekvenčnom rozsahu.
Dielničku na výrobu dosky plošného spoja mám, takže by som potreboval len nejaké typy, rady a skúsenosti, kedže som akosi nikde nevedel nájsť schému nizkofrekvenčného zosilňovača a filtra/pasmovej priepuste.
Myslíte, že je potrebné kupovať tie drahé infrazvukové mikrofóny?
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
alebo by sa dalo urobiť meranie infrazvuku aj s nejakým lacnejším tlakovým snímačom?
Osciloskop mi už cestuje z číny.
Riesi sa to aj na tomto fore
Pre viac info ohladne potreby tejto elektro schemy sa v pripade zaujmu da trosku viac docitat tu
Vizia je taka, ze sa pocas generovania infrazvuku sa vyladi/naladi pasmovapriepust, zosilni sa a na osciloskope bude viditelne dokazatelna.
Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek informácie