- Člen od
- 4 Dec 2021
- Príspevkov
- 301
- Reakčné skóre
- 71
- Bodov
- 33
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Vážení,
kit DSO 138 dorazil, dle dodaného návodu v čínštině jsem jej sestavil, překladač v mobilu pomohl. Propájel propoje, přeměřil jsem body dle návodu, vše sedí.
Je to vzhledově odlišný DSO 138 než klasický červený, viz. foto. Možná novější typ, dle návodů stažených z netu k červené verzi, se modrá verze trošku liší. Samostatně dokoupená krabička na něj nesedí, jiná rozteč šroubů a chybí otvory pro šroubky kolem displeje.
Udělal jsem si alespoň základní kryt.
Osciloskop naběhne, ale nejde mi zkalibrovat, návod na netu, strana 5, je to stejné jako dle čínského návodu dodaného ke kitu.
Osu posunuji kam to jde, ale ani tak nic.
Očko jsem přeměřil multimetrem a frekvence sedí.
Poradí někdo?
Případně master reset nebo něco takového, že bych mohl zkusit začít s kalibrací od nuly?
kit DSO 138 dorazil, dle dodaného návodu v čínštině jsem jej sestavil, překladač v mobilu pomohl. Propájel propoje, přeměřil jsem body dle návodu, vše sedí.
Je to vzhledově odlišný DSO 138 než klasický červený, viz. foto. Možná novější typ, dle návodů stažených z netu k červené verzi, se modrá verze trošku liší. Samostatně dokoupená krabička na něj nesedí, jiná rozteč šroubů a chybí otvory pro šroubky kolem displeje.
Udělal jsem si alespoň základní kryt.
Osciloskop naběhne, ale nejde mi zkalibrovat, návod na netu, strana 5, je to stejné jako dle čínského návodu dodaného ke kitu.
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Nastavím vše dle návodu, připojím červenou sondu k očku, ale nezobrazí se mi průběh a pomocí otáčení C4 ani C6 se mi nedaří průběh zkalibrovat dle návodu, prakticky průběh ani dostat na obrazovku displeje.Osu posunuji kam to jde, ale ani tak nic.
Očko jsem přeměřil multimetrem a frekvence sedí.
Poradí někdo?
Případně master reset nebo něco takového, že bych mohl zkusit začít s kalibrací od nuly?
Prílohy
-
465.9 KB Zobrazení: 28