Je to v podstatě frekvenčný generátor obdĺžnikových impulzov, ktorý vraj ničí baktérie. Nahodil som túto tému, lebo ma zaujala. Otáka je , či to aj naozaj funguje...
Zdravím. Tak mne MT magnetoterapia amatérsky doma vyrobená podľa schém v Praktickej elektronike pomáha. A keby to vôbec nepomáhalo, tak by sa to nepoužívalo napríklad v kúpeloch, kde sú mnohí pacienti spokojní.Mam zdravotnicke aj eltech vzdelanie a co registrujem tak 90% liecebnych postupov s pouzitim "najmodernejsich nanotechnologii, alternativnych elmag vlneni, ziareni, tokov sustredenej energie " a podobne su v lepsom pripade placebom, v horsom pripade predajom lesteneho vzduchu zufalym ludom ktorym medicina nevie pomoct a tak sa nechaju odrbavat smejdom. Nie je nic vynimocne ze smejd ma aj titul MUDr... Nebudem sa vyjadrovat k H.Clark , nech si kazdy urobi nazor na jej "Zapper device iba za 105€" sam. Mne pripomenul scenku z kultoveho malo znameho vizionarsheho filmu IdiocracyAk chcete vidieť médiá, musíte sa zaregistrovať
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |