- Člen od
- 1 Feb 2020
- Príspevkov
- 7
- Reakčné skóre
- 9
- Bodov
- 3
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Z důvodu šetření elektřiny jsem opatřil moji tmavou chodbu na které jsou dva LED panely PIR detektorem a udělal dvě možnosti zapnutí.
1. Průchozí osvětlení se sníženým jasem a automatickém vypnutím za 1 Minutu bez pohybu.
2. Pracovní osvětlení použitím některým tlačítkem..na té chodbě jich je 6 se 100% ním jasem.
Poznámky:
a. Ten jas slouží zároveň k rozlišení aktuálního zapnutí.
b. Variabilní transformátor je nařízen na 60V.
c. To bistabilní relé je umístěno v pojistkové skříni. Vedení je pod omítkou a já nemám žádný další volný drát.
CASALUX LED Modul se chová tak jak má...jeho jas je asi 40%. (Je z plastu, zavařený a nelze zjistit, jaký má regulátor.)
Problém:
Tesla panel má předřazený LED zdroj, který dodává konstantní proud i při sníženém napětí až na 60V!!!
Jediný viditelný rozdíl je, že spíná při 60V asi o 1,5 s zpožděně oproti CASALUX modulu.
Zatím se mě nepodařilo najít žádný plán na proudový regulátor, který zmenšuje proud při snížení napětí.
Ale musí to jít, jak dokazuje ten CASALUX modul.
Prosím o pomoc
bm-magic
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
1. Průchozí osvětlení se sníženým jasem a automatickém vypnutím za 1 Minutu bez pohybu.
2. Pracovní osvětlení použitím některým tlačítkem..na té chodbě jich je 6 se 100% ním jasem.
Poznámky:
a. Ten jas slouží zároveň k rozlišení aktuálního zapnutí.
b. Variabilní transformátor je nařízen na 60V.
c. To bistabilní relé je umístěno v pojistkové skříni. Vedení je pod omítkou a já nemám žádný další volný drát.
CASALUX LED Modul se chová tak jak má...jeho jas je asi 40%. (Je z plastu, zavařený a nelze zjistit, jaký má regulátor.)
Problém:
Tesla panel má předřazený LED zdroj, který dodává konstantní proud i při sníženém napětí až na 60V!!!
Jediný viditelný rozdíl je, že spíná při 60V asi o 1,5 s zpožděně oproti CASALUX modulu.
Zatím se mě nepodařilo najít žádný plán na proudový regulátor, který zmenšuje proud při snížení napětí.
Ale musí to jít, jak dokazuje ten CASALUX modul.
Prosím o pomoc
bm-magic