Já jsem před léty řešil podobný problém jako Ty
@palciak a to u Odvlhčovače vzduchu DEHUMIDIFIER model:MDF2-16DEN3. Používali jsme jej na synové stavbě když se zprovoznilo podlahové topení a bylo potřeba se zbavovat vlhkosti.
Jednoho krásného dne přišel ráno syn že odvlčovač na displeji ukazuje příšernou vlhkost Jelikož stavba byla hodně vlhká tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Večer jsem šel zkontrolovat, kolik je v nádobce vody a na displeji svítila chyba E 1. Podle návodu k použití jsem zjistil že se jedná o čidlo vlhkosti.
Zkrátím to, po otevření odvlhčovače jsem našel destičku s čidlem vlhkosti a teplotním čidlem, obě součástky jako ve Tvém případě.
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
Podle pouzdra vypadá jako dioda tak jsem jí také tak měřil jenomže ona ta součástka mi ukazovala v obou směrech stejnou hodnotu. Tak jsem multimetr přepnul na měření odporu a nyní mi ukázal hodnotu v obou směrech nějakých 0.879 KΩ. Na plošném spoji je při ní označení RT. Dalším pátráním jsem dospěl k názoru že to nejspíš bude něco takového
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
. U toho MOUSERa je to šíleně drahé jako i poštovné tak jsem pohledal na Ali a objednal
Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
, mají tam různé hodnoty.
No jedno jsem opravil a nakonec odešel kompresor takže konečná.