- Člen od
- 19 Jan 2020
- Príspevkov
- 207
- Reakčné skóre
- 269
- Bodov
- 58
- Umiestnenie
- Slovensko, Nitra, Nové Zámky
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Takže už nejakú dobu sa hrám s hovadinamy a tak trocha sa vrtám čo by som také relatívne jednoduché mohol postaviť aby som trocha nakrmil mozog radosťou.
Takže sa dávam do koncáka z recieveru TESLA 820A
Obvykle staviam kvazikomplementáry a tak som postavil skutočne komplementárov málo so symetrickým napájaním. A nato že je to len reciever 30W nieje vôbec zly výkon, ale s modernými súčiastkami to viem dotiahnuť na aspoň dvojnásobok. A taktiež je to retro zosilňovač kedy integráče boli nereálnu fantáziou pre koncáky
realisticky vôbec neviem kedy sa pustím do fyzickej práce (doska oživenie a tak). Možno až o mesiac alebo dva. Mám toho aktuálne relatívne dosť.
Takže sa dávam do koncáka z recieveru TESLA 820A
Obvykle staviam kvazikomplementáry a tak som postavil skutočne komplementárov málo so symetrickým napájaním. A nato že je to len reciever 30W nieje vôbec zly výkon, ale s modernými súčiastkami to viem dotiahnuť na aspoň dvojnásobok. A taktiež je to retro zosilňovač kedy integráče boli nereálnu fantáziou pre koncáky
realisticky vôbec neviem kedy sa pustím do fyzickej práce (doska oživenie a tak). Možno až o mesiac alebo dva. Mám toho aktuálne relatívne dosť.
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky