• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Měřič elektronek tesla bm215a

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
532
Reakčné skóre
1,254
Bodov
129
Vážení členové a návštěvníci, rád bych Vám zde představil nový přírůstek do mého servisu historické elektrotechniky, tím přírůstkem je měřič elektronek TESLA BM215A. Je to funkční a zánovní kus včetně příslušenství. Přístroj jsem vydražil na Aukru 8.7.2026 za 7.800,-.

Prílohy

zdenoeddie

Člen
Registrovaný člen
Člen od
20 Feb 2020
Príspevkov
109
Reakčné skóre
250
Bodov
58
Paragraf (§)
§21 (SK) / §5 (CZ)
Krasny stav a za relativne dobru cenu. Ja som svoj kupil mozno aj 20 rokov uz tomu bude, za 800Sk vtedajsich... ale musel som spravit cely repas, rozpadnuta izolacia, pohnita skrinka a tak... ale sluzi doteraz a veruze zopar tisic elektroniek uz aj pomeral.
Len stale netreba zabudnut, ze je to stale jednoduchy tester... do meraca to ma daleko, ale nejak s to uz tak ustalilo ze merac... aj ked meracom su skor ine typy, napr. L1-3, L3-3, P507 apod.

Edit: Nieco z mojej zbierky je tu, ak by niekto chcel pozriet.

ElektroLab.eu

Widget

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Nové príspevky

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?