Nabíjačka

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,940
Reakčné skóre
1,579
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
68
Reakčné skóre
7
Bodov
8
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Kde by som sa prosím dočítal viac o tých spínaných zdrojoch

Vlado159

Člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
15 Aug 2023
Príspevkov
150
Reakčné skóre
230
Bodov
33
Umiestnenie
Čaklov
Paragraf (§)
Učiť sa spínané zdroje bude mať nejaký zmysel vtedy, keď pochopíš základné súčiastky ako sú kondenzátor, rezistor, dióda, tranzistor atď ... ideš na to z opačného konca ...

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,940
Reakčné skóre
1,579
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
respektíve, ak chceš vedieť behať, musíš sa najskôr naučiť chodiť... Opačne sa to nedá....

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
68
Reakčné skóre
7
Bodov
8
Paragraf (§)
Ja viem ale na to že som samouk sa čosi na mňa nalepilo keďže som to vcr študoval asi pol roka :smileys-cz-220:

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
68
Reakčné skóre
7
Bodov
8
Paragraf (§)
Zober si že nemám elektrotech. školu mam stavebnú priemyslovku ja viem že to štúdium nieje dokonale ale tak no...

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
1,940
Reakčné skóre
1,579
Bodov
220
Umiestnenie
Trnava
Ja viem ale na to že som samouk sa čosi na mňa nalepilo keďže som to vcr študoval asi pol roka :smileys-cz-220:
Tak sa nauč najskôr základy a nie, že nedokážeš rozoznať rezistor od axiálnej tlmivky, aj keď ich máš na doske označené ako rezistor a indukčnosť. Ja som tak isto viac menej samouk a viac programujem, než spájkujem, ale tak isto som začínal so základmi.
PS: Ja tak isto nemám elektrotechniku a rovnako mám stavbarinu

Vlado159

Člen
Registrovaný člen
Sponzor fóra
Člen od
15 Aug 2023
Príspevkov
150
Reakčné skóre
230
Bodov
33
Umiestnenie
Čaklov
Paragraf (§)
Zober si že nemám elektrotech. školu mam stavebnú priemyslovku ja viem že to štúdium nieje dokonale ale tak no...
Nikto ťa neodrádza ani nehaní. ja sám som vyučený stolár, nemám ani maturitu, takže by ma to ani nenapadlo a dokonca máš vyššie vzdelanie ako ja. Napriek tomu som úspešne opravoval TV/AUDIO, neskôr dosky PC/notebooky (95% úspešnosť). 20 rokov robím vedúceho programátora. Naučiť sa to dá, ale musíš začať na začiatku. Myš som prvýkrát držal v ruke keď som mal takmer 30, ale začal som najprv DOS-om, potom linux, W95, 98, ME... aj keď už dávno bol W98 zavedený. Inak v tom budeš mať "hokej". Môj syn má elektrotechnickú priemyslovku, 21-ku, študuje na TUKE a nehambý sa povedať že ho učí otec, ktorý je stolár. Naučíš sa, a rýchlo, ak budeš postupovať správne. Rozhodne za veľa nenaučíš ak opravíš zdroj metódou pokus/omyl ...Daj si ho nabok a vracaj sa k nemu keď pokročíš ...

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Nové príspevky

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?