UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
ahoj , po čase som sa dostal k týmto témam . predpokladám si nabíjal telefón ktorý má akumulátor Li-ion 3,7V 4000mAh.... čož je v prepočte 14,8WhPo čase som znova otestoval kapacitu 4000 mAh batérie do mobilu, používaná je 20 mesiacov.
Výsledok je na fotke .
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázkydo
kapacita článku sa zistuje jednoznačne vybíjaním pri dopredu stanovených parametroch od vyrobcu .... čiže nabiť, v akejkolvek nabíjačke na 100% napatia počkať až kým prúd neklesne pod 100, alebo 50mA a vtedy považujem článok za plne nabitý ...vraciam sa k nabíjačke liitokala . dal som tam baterie na test . z 72% to číslovalo ako sekundy a do minúty boli na 100% . no a v miliampéroch mi ukázalo 8 miliamper . tak som dal baterky vybiť . v čelovke svietili 70 minút . liitokala ukazuje nabíjací prúd , či čo to vlastne ukazuje , neviem . chcel som len zistiť koľko má bateria celkovú kapacitu .Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |