Ovládanie napätia 1-10V

|

Marcus

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
12
Reakčné skóre
3
Bodov
3
Som držiteľom vyhlášky (§)
§22 Samostatný elektrotechnik
Zdravim. Mám svietidlá niečo ako je toto . Dajú sa stmievať napätím 1-10. Najprv som chcel pre mňa ideál s komunikáciou cez DMX. Ale podstate bude jedno ako sa to bude ovádať. Podmienka je ale ale bezdrotovo. Je niečo také možné aj pomerne lacno postaviť? Dik
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
414
Reakčné skóre
89
Bodov
65
Umiestnenie
Trnava
Som držiteľom vyhlášky (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Či lacno, alebo draho neviem, ale každopádne pokiaľ máš čas a si ochotný si počkať, tak skús toto:
 

Prílohy

Marcus

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
12
Reakčné skóre
3
Bodov
3
Som držiteľom vyhlášky (§)
§22 Samostatný elektrotechnik
No len toto nieje bezdrotovo, cez nejaké diaľkové a pod.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
414
Reakčné skóre
89
Bodov
65
Umiestnenie
Trnava
Som držiteľom vyhlášky (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Sorry, prehliadol som :) Skús toto, stačí si vybrať



Doplnené : Bezdrôtovo to "lacno" nespravíš...
 

Marcus

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
12
Reakčné skóre
3
Bodov
3
Som držiteľom vyhlášky (§)
§22 Samostatný elektrotechnik
No to je lepšie. Tak hej ale zase toto su ceny ok. Nie ako komerčné riešenia. Škoda že činan k tomu nemá väčší dosah diaľkového. Je tam 10m. Ideál by bolo 20m.
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
414
Reakčné skóre
89
Bodov
65
Umiestnenie
Trnava
Som držiteľom vyhlášky (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Za tých pár grošov by aj stálo za to pozrieť sa tomu na "črevá", či sa tomu nedá zväčšiť dosah, napr. lepšou anténou
 

Marcus

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
12
Reakčné skóre
3
Bodov
3
Som držiteľom vyhlášky (§)
§22 Samostatný elektrotechnik
To áno. Aj keď je tam IR asi led. Takže ak to bude ešte treba presne mieriť no zbohom :D
 

Elektro Lab

Administrátor
Vedenie
Správa systému
Moderátor
Člen od
13 Dec 2019
Príspevkov
414
Reakčné skóre
89
Bodov
65
Umiestnenie
Trnava
Som držiteľom vyhlášky (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Rozobrané som to nevidel. Toto napríklad vyzerá sľubne

 

Podporte nás

Nové príspevky

Reklamný blok

ELMA X ONE

Reklamný blok

Joostyle.com

Top