• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Samsung Galaxy A70

Jaro91

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2024
Príspevkov
199
Reakčné skóre
19
Bodov
18
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dobrý deň vedel by mi niekto poradiť mám problém so smartfonom Samsung Galaxy A70 zlé chytá signál pri volaní mi vyhadzuje ,,neregistrované v sieti,, v čom by mohol byť problém..otec má iphone a na dve paličky chyta v pohode

Vašek

Člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
88
Reakčné skóre
89
Bodov
23
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Jestli to dělá hned od koupi co byl nový, tak to je bohužel závada, a nebo možná proto, že má malou citlivost a v místě používání je slabší signál.
Jinak zkusit reklamovat, jestli by jiný kus na tom místě nebyl citlivější. Pokud to bude stejné, tak bohužel, příště nekupovat Samšmejd :-(
Jestli je už po záruce, tak o to více platí předchozí odstavec.

Vašek

oneeeeee

Stály šlen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
566
Reakčné skóre
765
Bodov
88
Paragraf (§)
skús si vymeniť sim kartu .

tspr12

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
6 Feb 2026
Príspevkov
1
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
Ja mám tiež Samsung A70 od roku 2019!
Stále funguje, ale sem tam mi začne hlásiť, "vložte SIM kartu" alebo vypadne sieť.. Niekedy stačí reset. Ak sa to opakuje, tak stačí vypnúť mobil a vybrať SIM kartu. Zoberiem napr papier z bielych kuchynských utierok a pretriem kontakty karty niekoľko krát. Kartu vložím do zásuvného modulu a niekoľko krát ho zavriem a otvorím a nakoniec ho zavriem úplne. Zapnem mobil a funguje bez problémov skoro rok.
U mňa SIM karta už nemá jasný zlatý povrch, ale sivý (už keď som ju vybral prvý raz, tak to tak bolo) a počítam, že to ja tan problém - je tam nejaká oxidácia, ktorá sa mohla preniesť aj na kontakty v mobile.
V každom prípade mne táto operácia pomáha.

Mek

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
29 Jan 2021
Príspevkov
272
Reakčné skóre
329
Bodov
33
Umiestnenie
ZA
Zlate kontakty treba pretriet makkou gumou (tou, co sa pouziva na gumovanie ceruzky...), budu potom lesklejsie.

ElektroLab.eu

Widget

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Nové príspevky

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?