- Člen od
- 9 Dec 2022
- Príspevkov
- 12
- Reakčné skóre
- 4
- Bodov
- 3
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Dobrý večer, začínam s DJingom ,a na povale som našiel staré funkčné auto reflektory ktoré viem že svietia dosť silno .Osvetlovacia technika je v dnešnej dobe dosť na svoj výkon drahá ,a napadlo ma že keby tieto svetlá nafarbim alebo zoženiem farebné folie, tak by sa dali dobre využiť pri vystúpení ako sa to robilo kedysi. Má to jeden problem. Nechcem riskovať že mi praskne žiarovka alebo zhorí zosilnovač do ktorého by som ich mal na vystup repro zapojene a pravdepodobne by ich všetky na raz neutiahol a viem že tymto sposobom sa to ani robiť nemá. Existuje nejaky modul ktorý by ich všetky na raz zvládol rozblikať do rytmu zvuku ktorý by do modulu vchádzal cez 3,5mm jack/linkovy vystup zvuku ? schvalne nechcem na module maly mikrofon kvoli citlivosti na polohe modulu.Zháňam už niečo hotové lebo pajkovanie je premňa nekonečný pribeh . Taktiež mi dosť nieje jasné že či aj ked dodržím napätie tak je bezpečné pustiť do hocijakeho modulu len tak 120Watov zo zdroja a či sa nespáli . Na nete som našiel controller na ledky ktorý ma line in a na vystupoch modru .zelenu,a červenú farbu . mal som nápad žeby som do tychto vystupov pripojil tie svetla a zapojil by som donho zdroj ktorý by mal vypočítaný výkon pre tieto svetlá. taktiež uplne neviem že aké trafo asi tak potrebujem pre dva velke auto reflektory a ku nim jedna hmlovka a jeda smerovka no keď to zistím tak sa ozvem.Malo by to byť z auta škoda favorit . cením si všetky rady, tie väčšie odfotené nemám.
Prílohy
-
386.6 KB Zobrazení: 9
-
516.5 KB Zobrazení: 11