Ty aktualizace jsou někdy k vzteku, já je mám naštěstí komplet zakázané, mám rád konkrétní funkce a nastavení a o aktualizace nemám zájem u ničeho. Samozřejmě někdo namítne že to není dobré, ale mě to tak vyhovuje. Stejně u toho Win 10 se i po zákazu aktualizace nějak časem zapnou bez mého vědomí, to pak reinstaluji systém z CD do původního stavu a opět aktualizace zakážu a mám na čas pokoj. Furt se mi tam ale cpe Win 11 k aktualizaci. Na stolním PC mám Win 10 a v notebooku Win XP professional bez aktualizací (jen co je na CD z roku 2001 a nic víc), podpora je naštěstí už ukončena a aktualizace nehrozí, XP považuji za nejlepší systém, je jen škoda že do mého stolního PC nejde instalovat, měl jsem ho v servisu a řekli že to tam nejde dát, museli by mi prý postavit nové PC, které podporuje Win XP, ale až současné PC doslouží, nechám si PC nově udělat podle své představy.Přesně tak, je to po aktualizaci Windows. Zítra se na to podívám, podle toho postupu. Zatím díky, pak dám vědět jak to dopadlo.
Ak dovolíte, budem Vám musieť oponovať z pozície človeka, ktorý pracuje v oblasti počítačovej bezpečnosti už x rokov.Ty aktualizace jsou někdy k vzteku, já je mám naštěstí komplet zakázané, mám rád konkrétní funkce a nastavení a o aktualizace nemám zájem u ničeho. Samozřejmě někdo namítne že to není dobré, ale mě to tak vyhovuje.
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |