Ahoj, vďaka za spätnú väzbu, K nej len toľko:
- LM3886 - zastaralý ako pre koho, jednoduchý rokmi preverený stupeň. Keď potrebuješ spoľahlivý modul pre audio, je to výborná varianta. Pre fajnšmekrov je aj tak najlepší tranzistorový koniec, s tým sa dá pohrať podľa ľubovôle. Kto chce digitál, aby ušetril na trafu a chladiči - OK, takých modulov je plná čína. Na druhej strane Harman Kardon robí komplet subwoofer v digit. ceste, ale ten je prakticky neopraviteľný. Modul LM3886 je ľahko diagnostikovateľný, opraviteľný, ja ich používam v jednom type reprosústav vyše 15 rokov. Nech si každý zváži, či chce ušetriť pár babiek na trafe a ísť do digitálu, najmä keď sa jedná o domáce použitie.
- DPS - máš pravdu, je to vývojový prototyp, dal by sa zredukovať na polovicu, použitím SMD a zmenšením alebo vyhodením určitých kapacít možno aj viac. Ja som si dovolil komfort vhodný aj pre experimenty a nastavovanie pre bádateľov. DPS je voľný na sieti, môže sa s nám ktokoľvek pohrať. Slew rate u subbasu nemá význam riešiť...
- pri leptaní som sa ešte nestretol s problémom pri Y či už ručne alebo fotocestou. Pri malých rozmeroch to môže byť komplikované, preto som si dovolil luxusnejší plošák, zároveň aby bola čo najlepšia topológia z hľadiska prúdov.
- R47 - áno stačí 3-5W, často sú k dispozícii len s vyšším výkonom, preto je na DPS priestor na 10W, v prípade použitia aj na vyššie frekvencie sa pri intenzívnom používaní menej hreje.